Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Keskin ve Delice’ye Yeni Kaymakam Atandı

Mülki İdareci atamaları resmi gazetede yayınlandı. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesine göre; Kırıkkale'ye 2 vali yardımcısı, 2 ilçeye kaymakam ve 2 hukuk müşaviri atandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Mülki İdareci atamaları resmi gazetede yayınlandı. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesine göre; Kırıkkale’ye 2 vali yardımcısı, 2 ilçeye kaymakam ve 2 hukuk müşaviri atandı.

KESKİN VE DELİCE
Kırıkkale Vali Yardımcılıklarına Konya Akşehir Kaymakamı Ahmet Sait Kurnaz ile İzmir Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara atandı. Keskin Kaymakamlığına Bitlis Adilcevaz Kaymakamı Tunahan Çil ile Delice Kaymakamlığına Kaymakam Adayı Muhammed Burak Akköz atandı. Kırıkkale Valiliği Hukuk Müşavirliklerine ise Bahşılı Kaymakamı Ahmet Altın ile Mülkiye Müfettişi Veysel Çiftçi atandı.

SULAKYURT’TAN ADIYAMAN’A
Kırıkkale Vali Yardımcılığı görevini vekaleten yürüten Öme Ulu Eskişehir Odunpazarı Kaymakamı oldu. Sulakyurt Kaymakamı Mehmet Yasir Erkan Adıyaman Vali Yardımcılığına atandı. Sulakyurt ilçesine atama yapılmadı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x