Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Kırıkkaleli Kaymakamların Görev Yerleri Değişti

Mülki İdareci atamaları resmi gazetede yayınlandı. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesine göre; Kırıkkaleli Kaymakamlarımızın görev yerleri değişti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Mülki İdareci atamaları resmi gazetede yayınlandı. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesine göre; Kırıkkaleli Kaymakamlarımızın görev yerleri değişti.

Denizli’ye İki Kırıkkaleli Kaymakam Atandı 
Keçiören Kaymakamı Uğur Bulut Denizli Pamukkale Kaymakamlığına, Adıyaman Gölbaşı Kaymakamı Mutlu Köksal Denizli Talas Kaymakamlığına, Özalp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulkadir Çelik Erzurum Aziziye Kaymakamlığına atandı. İller İdaresi Şube Müdürü Mithat Can Kutluca, Kars Sarıkamış Kaymakamı Recep Koşal ve İlimiz de yetişen ve son olarak Kars Vali Yardımcılığı yapan Zafer Yiğit’te kararname ile Mülkiye Müfettişliğine atandı.

Eligül ve Saygılının Görev Yeri Değişmedi
Kırıkkaleli hemşerilerimizden Çorum İskilip Kaymakamı Muharrem Eligül ve Samsun Kavak Kaymakamı Ömer Saygılının görev yerleri değişmedi.

Kırıkkaleli Kaymakamların Görev Yerleri Değişti - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x