Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Keskin

Keskin’de, su şebekeye veriliyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Uzun yıllardan beri özellikle yaz aylarında sık sık su kesintisi yaşanan Keskin ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla başlatılan çalışma sonuca ulaşıyor. Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Terfi merkezi ile ilçe arasında sorun yaşanan bölgelerde başlatılan yeni boru döşeme çalışmaları tamamlanırken, hafta sonuna kadar yeni hattan su verilmeye başlanılacağı bildirildi.

PAZARTESİ İLK SU VERİLECEK

Keskin ilçesinin su sorununu büyük ölçüde giderecek olan Kırıkkale Su Birliği arıtma tesisi ile Keskin ilçesi arasında bulunan şebeke de başlatılan çalışmalar son aşamaya geldi. Çalışmaları yerinde inceleyerek son durumu hakkında bilgiler veren Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Ekdoğan’ın talimatlarıyla başlatılan çalışmaların son aşamaya geldiğini, hatta sıkıntı olan bölgelerde boruların değiştirildiğini, terfi merkezindeki motorların yenilendiğini söyledi.  Belediye Başkanı Yıldırım “Belediyemizin İçme Suyu Terfi Merkezinde sıkıntı yaşadığımız güzergahtaki su hattının yenilenmesi çalışmaları hafta sonuna kadar bitmiş olup, 25 Kasım 2019 Pazartesi günü itibari ile yeni hat üzerinden ilçemize su verilmesi planlanmaktadır” diye konuştu.

BİR SORUN GÖZÜKMÜYOR

Şuanda bir sıkıntının gözükmediğini ve çalışmaların planlama doğrultusunda ilerlediğini belirten Belediye Başkanı Yıldırım “Arıtma tesisi ile ilçemiz arasında kot farkı fazla olduğundan zaman zaman elimizde olmayan sebeplerden dolayı kesintiler yaşanıyordu. Yapılan yeni çalışmalarla birlikte inşallah bu sorun ortadan kalkmış olacak. Bu süre zarfı içerisinde bize destek veren başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere herkese şahsım, belediyem ve ilçem adına teşekkür ederim” dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x