Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

‘Kırıkkale Belediyesi rantçı kişilerle yönetilemez’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Demokrat Parti(DP) Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Gazi Eroğlu, Kırıkkale Belediyesi’nin rantçı kişilerle yönetilemeyeceğini söyledi. Eroğlu, rantçılarla yönetilen belediyeden kimsenin bir şey beklememesi gerektiğini öne sürdü.
HER ZAMAN KIRIKKALE SINIRLARI İÇERİSİNDEYİM
Seçim çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü ve özellikle ev toplantılarının çok güzel geçtiğini dile getiren DP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Gazi Eroğlu, halka doğruları ve gerçekleri anlattıklarını söyledi. Eroğlu, “Biz elimizden geleni yapıyoruz. 6 aday içerisinde Kırıkkale’ye bir şey verebilecek bir tek benim. Bunu halkın görmesi lazım. Diğer adayların hepsi bir şeylerin peşinde. Yanındaki rantçıları zengin etmek ve birilerine peşkeş çekmek için koltuğa oturmak istiyorlar. Benim ne para nede pulla işim olmaz. Benim ihtiyacım yok. Ben sadece Kırıkkale için mücadele ediyorum. Hizmet için varım. Çünkü memleketimin çocuğuyum. Ben diğerleri gibi değil, her zaman Kırıkkale sınırları içerisindeyim.” dedi.
YANIMIZDA RANTÇILAR YOK
Kırıkkale halkının sağduyusuna inandığını dile getiren Eroğlu, kimsenin kimseye durduk yere menfaat sağlamayacağını, dolayısıyla diğer parti adaylarının yanında rantçıların kol gezdiğini söyledi. Herkesin elini vicdanına koyması gerektiğini ifade eden Eroğlu, tek çalıp çırpmayacak, yolsuzluk yapmayacak kendisinin olduğunu iddia etti. Eroğlu, “Diğer parti adaylarının hepsine bakın. Bu siyaset camiasında yüzleri kirlenmiş ve isimlerinde bazı kötü durumlar söz konusu olmuş kişiler var. Biz ise daha önce denenmemiş, geçmişimizde karanlık hiçbir şey olmayan adayız. Yanımızda rantçılar yok. Kırıkkale Belediyesi rantçı kişilerle yönetilemez. Rantçılarla yönetilen belediyeden kimse bir şey beklemesin.” diye konuştu.
BEN KIRIKKALE’NİN ÇOCUĞUYUM
Kendisinin sürpriz bir şekilde oy toplayacağını ve bunu da gittiği mahallelerde gördüğünü kaydeden Eroğlu, 30 Mart’ta herkesin şaşıracağını söyledi. Seçilmesi halinde Kırıkkale’ye birçok şey verebileceğini dile getiren Eroğlu, “Benim yanımda rantçılar yok. O yüzden bu memlekete çok şey katabilirim. Ben Kırıkkale’nin çocuğuyum. Burada doğup, büyüdüm. Burada kazandım, burada harcadım. Allah bana nasip eder, Kırıkkale Belediye Başkanı olursam, işte o zaman bu memlekete daha çok şey kazandıracağım. Kırıkkale yıllardır hizmet alamıyor. Hala o eski belediye başkanlarının yaptıkları ile duruyoruz. Ben bu memlekete gelişim, değişim ve hareket getireceğim” şeklinde konuştu.
 

0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu