Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Arslan Emlak ve Sigorta Hizmette

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Arslan Emlak ve Sigorta Hizmetleri işletmesi hafta sonu düzenlenen törenle açılışı gerçekleştirildi. Parti temsilcilerinin açılışını yaptığı Arslan Emlak ve Sigorta Hizmetleri işletmesi, birçok özel fonksiyonu bünyesinde barındırıyor.
Arslan Emlak ve Sigorta Hizmette - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GENİŞ KATILIM
Arslan Emlak ve Sigorta Hizmetleri işletmesi, hafta sonu düzenlenen törende dualarla Kırıkkale’lilerin hizmetine açıldı. Açılışa CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Eroğlu, DP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Gazi Eroğlu, SP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, Ak Partili yöneticiler ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış kurdelesini kesen Gazi Eroğlu, işletmenin hayırlı kazançlar sağlamasını temenni etti.
 
PROFESYONEL SİGORTACILIK
Kırıkkaleli’nin en işlek caddelerinden Hürriyet Caddesi üzerinde hizmete giren Arslan Emlak ve Sigorta Hizmetleri işletmesi, bünyesinde birçok farklı hizmeti barındırıyor. Kırıkkale’de emlakçılıkta en büyük olma yolunda açılan işletme, bünyesinde profesyonel personelerler barındırıyor. Tüm sigorta ürünleri hakkında danışmanlık vererek sigorta satın almayı kolaylaştıracak bir yapıya sahip olan Arslan Emlak, sigorta dağıtım işine bakış açısını değiştirmeyi hedefleyen devrimsel bir konsept hazırladı.
Arslan Emlak ve Sigorta Hizmette - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KIRIKKALE’Yİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ
İşletme sahibi Erdal Arslan, “Hizmetimiz gayet açık, erişilebilir bir lokasyondayız. Hem merkeze hemde mahallelere yakınız. Tüm Kırıkkale halkını büromuza bekliyoruz. Kırıkkale’lilerin emlak ve sigorta hizmetleri için tercih edeceği ilk adres biz olacağız. Bu konuda çok iddialıyız. Kırıkkale’yi çok önemsiyoruz. Mağazalarımızdaki müşterilerle birebir iletişim kuran danışmanlarımız iletişim becerileri ve sigorta konusunda eğitimliler, özellikle müşteri memnuniyetine odaklanmış durumdalar.” diye konuştu.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
3 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu