Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
DeliceKırıkkale

Kırıkkale-Samsun Demiryolu projesi için halkın görüşü alınacak

T.C. Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü (TCDD), Kırıkkale-Çorum-Merzifon-Samsun Demiryolu Projesi ile ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla Halkın Katılım Toplantısı düzenleyecek.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

T.C. Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü (TCDD), Kırıkkale-Çorum-Merzifon-Samsun Demiryolu Projesi ile ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla Halkın Katılım Toplantısı düzenleyecek.

TCDD tarafından Kırıkkale, Çorum, Amasya ve Samsun illeri sınırlarında “Kırıkkale-Çorum-Merzifon-Samsun Demiryolu Projesi”nin yapılıp işletilmesi planlanıyor.

Kırıkkale-Çorum-Merzifon-Samsun Demiryolu Projesi için, Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliği’nin 9. maddesi gereğince 21-22 Kasım 2018 tarihlerinde ilanda belirtilen saatlerde Samsun, Amasya, Çorum ve Kırıkkale’de proje ile ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “Halkın Katılımı Toplantısı” yapılacak.

DUYURU

ÇED Sürecine Halkın Katılımı Toplantısı
T.C. Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından Kırıkkale, Çorum, Amasya ve Samsun illeri sınırlarında “Kırıkkale-Çorum-Merzifon-Samsun Demiryolu Projesi”nin yapılıp işletilmesi planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için, Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliği’nin 9. maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “Halkın Katılımı Toplantısı” yapılacaktır.

Halkımıza saygı ile duyurulur.

1. Toplantı
Toplantı Yeri : Kavak Belediyesi Düğün Salonu
Toplantı Yerinin Adresi : KAVAK/SAMSUN
Toplantı Tarihi : 21/11/2018
Toplantı Saati : 11.00

2. Toplantı
Toplantı Yeri : Akif Gülle Kültür Merkezi
Toplantı Yerinin Adresi : Hoca Süleyman Mah. Doktor Hamdibey Sok.
MERZİFON/AMASYA
Toplantı Tarihi : 21/11/2018
Toplantı Saati : 14.30

3. Toplantı
Toplantı Yeri : Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu
Toplantı Yerinin Adresi : Karakeçili Mah. Fuar Cad. No:2
MERKEZ/ÇORUM
Toplantı Tarihi : 22/11/2018
Toplantı Saati : 10.00

4. Toplantı
Toplantı Yeri : Delice Belediyesi Toplantı Salonu
Toplantı Yerinin Adresi : Cumhuriyet Mah. Atatürk Bulvarı
DELİCE/KIRIKKALE
Toplantı Tarihi : 22/11/2018
Toplantı Saati : 14.30

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Bir Garip Yolcu
Bir Garip Yolcu
21 Kasım 2018 20:27

Insallah Cabuk Biterde Faydalanırız bizde iyice gocamadan yazin konyaya gittik coluk cocuh 1 saat 15 dakkada 254 km hizla mukemmel bi şey sabah gittik gezdik pidemizi yedik mevlana hazretlerinin turbesi ve tum tarihi yerleri yaya gezdik aksamada geri donduk insallah her yere tren seferi olur nasil sincan kayas arasi varsa kayas elmadag hasanoglan irmak kiliclar yahsihan ve kirikkale merkezede banliyo trdnleri olur yapandan calisandan emegi gecen ustasindan muhendisine amelesine imzayi atan bakanindan mudurune ve en cokta Reise sonsuz tesekkurler Allah Razı Olsun.

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x