Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
3. Sayfa

Kırıkkale’de 9 bin 323 aracı denetledi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri trafik uygulamalarına devam ediyor. Ekiplerin Kırıkkale genelinde yapılan Trafik Uygulamaları kapsamında 5 bin 859 araç, 2 bin 79 ticari araç ve bin 385 yük nakli yapan araç denetiminde bulundu.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şubesinin bir haftalık sürede gerçekleştirdiği çalışmaları kamuoyu ile paylaştı.

Ekiplerin Kırıkkale genelinde yapılan Trafik Uygulamaları kapsamında 5 bin 859 araç, 2 bin 79 ticari araç ve bin 385 yük nakli yapan araç denetiminde bulundu. Ayrıca yapılan çalışmalarda 505 araca hatalı parktan, 2 bin 411 araca kırmızı ışık ihlalinden, 8 bin 340 araca farklı trafik kuralları ihlalinden, 6 bin 927 araca Elektronik Denetim Sisteminden cezai işlem uygulandı.

Aralarında çevreye rahatsızlık verdiği gerekçesiyle de işlem yapılan araçların da bulunduğu toplam 128 araç trafikten men edildi. İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada “Güvenli Trafik ve Güvenli Yolculuk için çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu