Spor

Kırıkkale’de futbol müsabakaları sona erdi

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Futbol Genç B Erkek Müsabakaları, heyecan dolu müsabakaların ardından ödül töreni ile sona erdi. Tören, Şube Müdürü Nezaket Sülünoğlu'nun yaptığı ödül takdimi ile tamamlandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Futbol Genç B Erkek Müsabakaları, heyecan dolu müsabakaların ardından ödül töreni ile sona erdi. Tören, Şube Müdürü Nezaket Sülünoğlu’nun yaptığı ödül takdimi ile tamamlandı.

GELECEK İÇİN UMUT VADETTİLER

Törende bir konuşma yapan Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, her alanda önemli çalışmalar yaptıklarını ve gençlerin spora katılımını teşvik etmeyi amaçladıklarını ifade etti. Güneş, dereceye giren takımları ve tüm sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Okul Sporları Futbol Genç B Erkek Müsabakaları, Kırıkkale’deki gençler arasında büyük bir heyecan ve çekişmeye sahne oldu. Turnuva boyunca sergiledikleri mücadeleci ruhla izleyenleri kendilerine hayran bırakan sporcular, Kırıkkale futbolunun geleceği için umut vadettiler.

DERECEYE GİREN TAKIMLAR
1. Özel Güleç ABC MTAL
2. Organize Sanayi MTAL
Bir 5 kişi, futbol oynayan insanlar, amerikan futbolu oynayan insanlar ve yazı görseli olabilir

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x