Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GenelSpor

Kırıkkalegücü, lideri konuk edecek

Geçen hafta başlayan sezonu bay geçiren kırmızı lacivertliler, 36 puanla lider bulunan Kepez Belediyespor'u konuk edecek.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Geçen hafta başlayan sezonu bay geçiren kırmızı lacivertliler, 36 puanla lider bulunan Kepez Belediyespor’u konuk edecek.

ERASLAN İLE YOLLAR AYRILDI

2023-2024 ilk yarı futbol sezonunda üst sıralara oynayan ve 19 puanla 8’inci sırada yer alan Kırıkkalegücü, sezon arasını tamamladı, Yapılan iç ve dış transferlerle kadrosunu yenileyen kırmızı lacivertliler, ikinci yarı sezonunun hemen başında şok bir ayrılık yaşadı. İlk yarı sezonunda takımın çalıştırıcısı teknik direktör Fuat Eraslan, ekibiyle birlikte görevinden ayrıldı. Yönetimle karşılıklı yapılan anlaşma sonucunda yollarını ayıran Eraslan, bütün Kırıkkalegücü taraftarından da helallik istedi.

kirikkalegucu-lideri-konuk-edecek-jpg12.jpg

GENÇ TRANSFERLER DİKKAT ÇEKTİ

Yaptığı genç transferleriyle dikkat çeken ve devre arasını sıkı kamp programıyla geçiren Kırıkkalegücü, sezonun 17’nci hafta karşılaşmasını kendi sahasında oynayacak. 28 Ocak Pazar günü saat 14.00’te Başpınar Stadyumu’nda 36 puanla lider olan Kepez Belediyespor’u konuk edecek olan kırmızı lacivertliler, sportif direktör Hakan İlhan’ın koordinatörlüğünde sahaya çıkacak. Yeni transferlerin forma şansı bulacağı karşılaşmada kırmızı lacivertliler, rakibi karşısında puan ve puanlar arayacak.

kirikkalegucu-lideri-konuk-edecek-11.jpg

HERKESİ KARŞILAŞMAYA BEKLİYORUZ

Kulüp Başkanı Şeref Akbal, sezona iyi şekilde hazırlandıklarını dile getirdi. Futbolcular arasında güzel bir atmosfer oluştuğunu ve sezon boyunca Play-Off için mücadele sergileyeceklerini ifade eden Akbal, “İkinci yarı sezonumuzun ilk maçında bütün taraftarlarımızı Başpınar Stadyumu’na bekliyoruz. Şehrimizin takımı Kırıkkalegücü’ne herkes sahip çıkmalı. Futbolcularımızı, takımımızı yalnız olmadığını bu formaya gönül veren herkes hissettirmeli” dedi.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x