Keskin

Silsüpüroğlu üretken belediyeciliği Keskin’e getireceğiz

Milliyetçi Hareket Partisi Keskin Belediye Başkan Adayı Mustafa Alp Silsüpüroğlu yoğun tempoda seçim çalışmalarına devam ediyor .

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin esnafını ve Keskin pazarını ziyaret eden Silsüpüroğlu Milliyetçi Hareket Partisi’nin yerel Siyasette temel ilkesi olan Üretken Belediyeciliği Keskin’e getirmekte kararlı olduklarını ifade ediyor. Keskin Belediyesinin iktidar partisinden olmasına rağmen, tarihi bir ilçe olmasına rağmen beklediği kamu hizmetini alamadığını Keskin’in yerinde saydığını hatta ve hatta geri gittiğini ifade etti. Esnaf ziyaretlerinde Keskin’e yapacağı projeleri anlatan Mustafa Alp Silsüpüroğlu 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yere seçimlerde kendisine destek istiyor.Belediyecilikte bir değişim hazırlığı içerisinde olduğunu belirten Milliyetçi Hareket Partisi Keskin Belediye Başkan Adayı Silsüpüroğlu liyakatlı kadrolarla Keskin Belediyesi’nde ve Keskin de bir hizmet dönemi başlatacağını ifade ediyor.

Bir 10 kişi görseli olabilir

Bir 8 kişi ve şunu diyen bir yazı 'ECZ KESKIN' görseli olabilir
Bir 10 kişi görseli olabilir

F B I M G 1706196058780

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x