Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Delice

KKÜ Delice MYO’da 2024 yılı planlandı

Kırıkkale Üniversitesi Delice Meslek Yüksek Okulu’nda 2023 Yılını Değerlendirme, 2024 Yılı Planlama ve Genişletilmiş Akademik Kurul Toplantısı yapıldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi Delice Meslek Yüksek Okulu’nda 2023 Yılını Değerlendirme, 2024 Yılı Planlama ve Genişletilmiş Akademik Kurul Toplantısı yapıldı.

2023 Yılını Değerlendirme, 2024 Yılı Planlama ve Genişletilmiş Akademik Kurul Toplantıları kapsamında akademik birimleri ziyaret eden Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Profesör Dr. Ersan Aslan, Rektör Yardımcıları Profesör Dr. Mehmet Başalan, Profesör Dr. Erol Yılmaz ve Profesör Dr. Sedat Aktan, Genel Sekreter Dr. Öğretim Üyesi Şevket Evci, Delice MYO akademik ve idari personeliyle bir araya geldi.

hjkkl.jpg

GELECEK YIL PLAN VE HEDEFLERİ ÜZERİNE AÇIKLAMALAR YAPILDI

Toplantı, Delice MYO Müdürü Öğretim Görevlisi Nursal Koca’nın bilgilendirme sunumu ile başladı. Delice MYO Müdürü Öğretim Görevlisi Nursal Koca, istatistikî veriler paylaştığı sunumunda akademik ve idari personel, bölümler, öğrenci sayıları, teknik ve fiziki imkânlar, kariyer etkinlikleri, yapılan akademik ve sosyal faaliyetler ile gelecek yıl plan ve hedefleri üzerine açıklamalarda bulunarak Delice MYO hakkında bilgi verdi.

Genel Sekreter Dr. Öğretim Üyesi Şevket Evci konuşmasında: “Katılımınız için teşekkür ederim. Akademik ve idari süreçlerin en verimli şekilde devam etmesi için gerekli desteği sağlamaya gayret ediyoruz. Taleplerinizi de dinlemek için kapımız her zaman sizlere açık. 2023 yılı performansınız için teşekkür ederim. 2024 yılında çalışmalarınızda başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

ÖĞRENCİLERİ PROJE ÜRETİM SÜRECİNE DAHİL EDİYORUZ

Rektör Yardımcısı Profesör Dr. Sedat Aktan yaptığı açıklamada: “Bizlere emanet edilen öğrencilerimizin akademik ve mesleki gelişimlerini en iyi şekilde sağlayabilmek için akademisyen olarak bizlerin de kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. 2023 yılı boyunca yaptığınız akademik çalışmalara ve hedeflerinizin üstüne çıkan başarılarınıza bakarak bu açıdan verimli olduğunuzu görmekteyiz. Gelişim için sürekli olarak kendimizi güncellememiz ve daha ileri noktaları hedeflememiz gerekiyor. Öğrencilerimizi de proje üretim süreçlerine dahil etmemizin öğrencilerimize önemli katkıları olacaktır. Başarılı çalışmalarınız ve gösterdiğiniz emek dolayısıyla teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

YENİ VERİ TABANLARINI AKADEMİSYENLERİN VE ÖĞRENCİLERİN KULLANIMINA SUNDUK

Rektör Yardımcısı Profesör Dr. Erol Yılmaz açıklamasında: “Değerli arkadaşlarım, hoş geldiniz. Öğrenci memnuniyetinin yüksek olması, öğrencilerimize yönelik çok sayıda mesleki, sosyal ve kültürel faaliyet yapmanız bizleri de memnun etmektedir. Sorumluluk alanımda olması sebebiyle belirtmek isterim ki öğrencilerimiz yapacakları faaliyetler için gerekli isteklerini bizlere çekinmeden iletebilirler. YÖK Engelsiz Üniversite Ödülleri kapsamında Turuncu Bayrak almaya hak kazandınız. Mavi Bayrak almak için de gerekli şartları sağlıyorsunuz. Onu da en kısa zamanda alacağınıza inanıyorum. Kütüphanemiz koleksiyonunu her sene biraz daha geliştiriyor. Yaklaşık 700 bin kitabımız, 60 bin kadar da dergimiz var. Yeni veri tabanlarını akademisyenlerimizin ve öğrencilerimizin kullanımına sunduk. Akreditasyon çalışmalarımız da aralıksız devam ediyor. İnşaallah bu sene Kurumsal Akreditasyon Programı’na (KAP) başvuracağız. Desteklerinizi bekliyoruz. Teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

a20.jpg

EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET SUNMAK İÇİN NE EKSİKLİK VARSA GİDERECEĞİZ

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Profesör Dr. Ersan Aslan yaptığı açıklamada: “Akademik birimleri değerlendirirken düne, bugüne ve yarına bakmamız gerekiyor. Eski okulumuzu bilenler hangi noktadan hangi noktaya geldiğimizi biliyorlar. İmkanlar açısından baktığımızda Delice Meslek Yüksekokulumuz, devletimizin eğitimde fırsat eşitliği sunma adına önemli bir yatırımıdır. Bugün de bizlere düşen elimizdeki imanları maksimum düzeyde kullanmaktır. Akademik ve idari manada öğrencilerimize en iyi şekilde hizmet sunmak için ne eksiklik varsa en kısa zamanda gidereceğiz. Öğrenci sayımızdan ziyade onlara sağladığımız katkı bizler için önemlidir. Yerel ve ulusal seviyede paydaşlarımıza, ülkemize sağladığımız katkı bizler için önemlidir. 2023 yılında başarılı çalışmalara imza attınız ve hedeflerinizi fazlasıyla yerine getirdiniz. Bu gayretinizi 2024 yılında da görmek isteriz. Çalışmalarınıza gerekli desteği sağlayacağımızdan şüpheniz olmasın” ifadelerine yer verdi.

Delice MYO’da yapılan 2023 yılında çalışmaları, 2024 yılı plan ve hedeflerini değerlendiren Kırıkkale Üniversitesi Rektörü, akademik çalışma, eğitim-öğretim, proje üretimi, sosyal sorumluluk ve paydaşlarla ilişkiler alanında beklentilerini, görev süresi içinde yapmayı planladığı kısa ve uzun vadeli faaliyetleri anlattı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x