Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

KÜ 11 madalya ile döndü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Katıldıkları Türkiye şampiyonasında madalyaları topladılar
Kırıkkale Üniversitesi olarak 18 kişi ile katıldıkları Sayokan Türkiye Şampiyonası’nda 5 Altın, 3 Gümüş ve 3 Bronz Madalya alan Kırıkkale Üniversitesi Sayokan Topluluğu “Kemer Kuşanma Töreni ve Sayokan Gösterisi” yaptı. Gösteri büyük beğeni topladı.
Gösteri ilgiyle izlendi
Geçtiğimiz günlerde Soyakan Türkiye Şampiyonasına katılarak madalyaları toplayan Kırıkkale Üniversitesi topluluğu, Kemer kuşatma töreni ve Soyakan gösterisi düzenledi.  Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu spor salonunda gerçekleşen törene Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Kocamış, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Çağlayan, Genel Sekreter İsmail Altan Akgün, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ali Ahmet Doğan, Yahşihan Halk Eğitim Müdürü Mustafa Çağan, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
Bayanlarımız kendilerini savunabilir
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ali Ahmet Doğan’nın açılış konuşmasıyla başlayan programda Prof. Dr. Doğan  “ Sayokan ata sporumuzdur. Bu sporu yapanların hayata bakışları ve insan ilişkileri farklıdır. Hem kendilerine hem de etrafa katkı sağlamaktadırlar. Kırıkkale Üniversitesi olarak her zaman sporun ve sporcunun destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi. Sayokan Topluluğu olarak üç yıldır öğretim elemanlarına ve öğrencilere ders verdiklerini söyleyen antrenör Sedat Bozlak “Özellikle son zamanlarda kadına şiddette artış olduğunu görüyoruz. Bu program ile bayanlarımız kolaylıkla bu şiddete karşı kendilerini savunabilirler’’ dedi.
Daha başarılı olacağız
Kırıkkale Üniversitesi olarak 18 kişi ile katıldıkları Sayokan Türkiye Şampiyonası’nda 5 Altın, 3 Gümüş ve 3 Bronz Madalya kazandıklarını belirterek,  21 Mart 2015 de yapılacak olan Sayokan Türkiye Şampiyonası’nda geçen yıldan daha iyi başarılar elde edeceklerine yürekten inandıklarını söyledi. Program Sayokon spor gösterisi, Kemer Kuşanma töreni ve sporculara sertifikalarının verilmesiyle sona erdi.
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu