Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

KÜ Fuara katıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversite’si Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Uzmanlığı ile Kırıkkale Üniversitesi Tanıtım Topluluğu öğrencileri Rize 4. Üniversite Tanıtım Fuarı’na katıldı.
FUAR 2 GÜN SÜRDÜ
Ali Metin Kazancı Rize Lisesi’nde 16-17 Nisan tarihlerinde Rize Valiliği ve Rize Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından desteklenen fuara Trabzon, Rize ve Artvin illerindeki tüm lise son sınıf öğrencileri ve dershaneye giden öğrenciler katıldı.
 
KIRIKKALE’Yİ TANITTILAR
 
Kırıkkale Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Uzmanlığının katıldığı fuarda Kırıkkale Üniversitesi fakülteleri, bölümleri tanıtılarak Kırıkkale hakkında bilgiler verildi. Ayrıca Kırıkkale Üniversitesi Tanıtım Topluluğu’ndan da fuara katılan Hukuk Fakültesi öğrencileri, Kırıkkale Üniversitesinde öğrenim ve Kırıkkale’de yaşam koşullarıyla ilgili fuara katılan öğrencilere bilgilendirmeler yaptılar. Kırıkkale Üniversitesi Mart ayı sonunda Nevşehir’de düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarı’na katılmıştı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu