Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Mahallede huzur toplantısı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü tarafından mahallelere yönelik huzur toplantıları başlatıldı. Çalılıöz, Güzeltepe ve Ovacık Mahallesi muhtarları ve mahalle sakinlerinin katıldığı toplantıda konuşan İl Emniyet Müdürü Günter Şenses,  bu tür toplantıların devam edeceğini söyledi.

3 MAHALLE SAKİNLERİ KATILDI

Mahallelerde huzurun artması, suçu meydana gelmeden önleme, vatandaşların daha huzurlu ortamda ikamet etmeleri amacıyla bir dönem yapılan huzur toplantıları yeniden başlatıldı. Toplantıların ilki Çocuk Şube Müdürlüğü “Kop Okuyor Güvenlik Bilgilendirme” Kütüphanesinde İl Emniyet Müdürü Günter Şenses’in katılımıyla yapıldı. Toplantıya Çalılıöz, Güzeltepe ve Ovacık Mahallesi Muhtarları ve mahalle sakinleri katıldı. İl Emniyet Müdürü Şenses 3 mahalle muhtarları ve sakinleriyle verimli bir toplantı yaptıklarını belirterek, vatandaş ve muhtarlarla işbirliği toplantılarına bundan sonra da devam edeceklerini söyledi.

MUHTARLARDAN TAM DESTEK

Huzur toplantılarının yerinde bir uygulama olduğunu belirten mahalle muhtarları “Emniyetimizin başlatmış olduğu huzur toplantıları mahallelerimizdeki huzurun biraz daha fazla artmasına vesile olacak, özellikle suçun önceden önlenmesi adına önemli bir adım olacaktır. Bizler emniyetimizin çalışmalara her zaman tam destek veriyoruz. Çalışmalarından dolayı İl Emniyet Müdürümüz Günter Şenses başta olmak üzere tüm ekibini teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x