3. Sayfa

Mahmut Çorumlu, Kendisini Hedef Alan FETÖ’cü Hesapları Guguk Kuşuna Benzetti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bir dönem Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunan Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Çorumlu, sosyal medyada bazı FETÖ’cü hesapların hedefi haline geldi. FETÖ ile mücadelenin sembol isimlerinden biri olan Çorumlu, kendisine yönelik yersiz ithamlarda bulunan hesaplara “Guguk kuşu” paylaşımıyla cevap verdi.

HABER: YELİZ ERDEM

FETÖ’nün operasyon maşası Cevheri Güven, son paylaştığı videoda asılsız ve belgesiz iddialarla Ayhan Bora Kaplan operasyonu üzerinden Ankara Emniyet Müdürlüğü’nün geçmiş yıllarda soruşturma başlatmasına rağmen dönemin KOM Başkanı Mahmut Çorumlu’yu hedef tahtasına koydu.

Sessizliğini bozan Çorumlu yaptığı paylaşıma “Yine guguk kuşları… O kadar çok ki artık ayırt etmekte zorlanıyoruz” notunu düştü.

Mahmut Çorumlu, kendisini hedef alan FETÖ'cü hesapları guguk kuşuna benzetti - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu