Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

‘Marka şehir olma yolunda ilerleyeceğiz’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’ya destek ziyaretleri sürüyor. Saygılı, halkla birbir ilgilenip istek ve taleplerini alıyor.
‘İSTEK VE TALEPLERİ DEĞERLENDİRİYORUZ’
Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mehmet Saygılı’ya destek ziyaretleri tüm hızıyla sürüyor. Kırıkkale’de özelikle sivil toplum kuruluşlarından büyük destek gören Mehmet Saygılı Kırıkkale’nin kazanması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Saygılı yaptığı açıklamada, “Kırıkkale’nin marka şehir olmasını istiyoruz. Biz bunun için elimizden geleni yapacağız. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini alacağız. Bu doğrultuda projelerimizi şekillendireceğiz” ifadesinde bulundu.
‘BİRÇOK PROJEMİZ VAR’
Kırıkkale’nin hak ettiği yere gelmesini istediklerini ifade eden Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, “Kırıkkale’miz cumhuriyetimizin kuruluşu ile büyüyen ve gelişen bir il. Artık Kırıkkale’nin gelişimini sağlayıp, marka şehir olma yolunda ilerlememiz gerekiyor. Şehrin gelişimi için bir çok projemiz mevcut. Hali hazırda hazırlanan bir çok projemizde var. Kırıkkale için en iyisi ne ise, ortak görüş ne ise onları hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Başa dön tuşu