Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

MHP’den Kişisel İhtiyaç Merkezi önerisi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Kırıkkale Belediye Meclis Üyeleri, Belediye’de yapılan son meclis toplantısında önemli ve çok yerinde bir öneri ile gündeme geldiler.

 

ÖNEMLİ BİR KONU

MHP Kırıkkale Belediye Meclis Üyeleri, Belediye’de yapılan son meclis toplantısında önemli ve çok yerinde bir öneri ile gündeme geldiler. MHP’li meclis üyelerinin imzasını taşıyan önerge ile şehrin en işlek bölgelerine Kişisel İhtiyaç Merkezi yapılması isteniyor. Bu merkezde bayanlar için WC, çocuk emzirme yeri ve bebek bakım bölümü olması isteniyor. Konuyla ilgili önerge veren meclis üyelerinin önergesi olumlu bulundu.

 

İŞTE O ÖNERGE

Önergede “İlimizde yaşayan ve şehir dışından ilimizi ziyarete gelen, bayanların WC, Bebek Bakım ve Emzirme ihtiyaçlarını karşılamalarını gidereceği bir mekan bulunmadığı talepleri dikkate alınarak, ilimiz şehir merkezimize bayanların kişisel ihtiyaçlarını (Bayan WC, Bebek Bakım ve Emzirme) karşılamaları için şehrin en kalabalık ve en işlek bölgelerinde bulunan park veya uygun alanlara Kişisel İhtiyaç Merkezi yapılmasını, yapılan bu merkezin de ücretsiz olarak hizmet vermesinin meclise sunulmasını talep ediyoruz” ifadeleri yer aldı.

 

ÜCRETSİZ OLMALI

Merkezin bir veya birkaç yere yapılması önerilirken, ayrıca ücretsiz olması da öneride yer aldı. Öneriye MHP’li Meclis Üyeleri Murat Tanır, Ahmet Varışlı, Erdoğan Çetiner, Oğuzhan Coşkun, Halit Tufan, Arif Toprak ve Faruk Akbulut imza attı. MHP’nin önerisi mecliste olumlu karşılandı.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x