Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sağlık

Milletin inancı 15 Temmuz zaferi olarak yansıdı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Sağlık-Sen Şube Başkanı   Recep Akdoğan, “Türk insanının basireti, inancı ve kararlılığı sayesinde bu demokrasi zaferi 15 Temmuz olarak yansıdı.”

 

TÜRK İNSANININ BAĞLILIĞINI HESABA KATMADILAR

Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan mesajında Türkiye’nin güçlü bir şekilde yoluna devam ettiğini belirterek, “Türkiye hem Türk dünyasının hem de İslam dünyasının ayakta duran son kalesidir. Yüzyıllardan beri düşmanlık besleyen milletler, Tarihin birçok evresinde Türk’ün varlığına tahammül edemeyen ülkeler de bu durumun farkındalar. Bu yüzdendir ki son kale ülkemizi hiçbir zaman rahat bırakmayacaklar. Dışarıdan yıkamayacaklarını anladıkları bu ülkeyi içeriden çürütmeye çalıştıkları bilinen bir gerçektir. 15 Temmuz akşamı yaşananlar da bu girişimlerden yalnızca biridir. 15 Temmuzda karşımıza çıkan son olay ise paralel devlet yapılanması yani FETÖ’dür. Dış güçlerin de desteğini alan bu grubun aldıkları talimatlar doğrultusunda Türkiye’de yeni bir manevra yaparak emellerine ulaşmak istemişlerdir.  Ancak sürekli hesap yapanların bu hesaba katamadıkları Türk insanının bağlılığı, inancı ve güveni sayesinde bunda başarılı olamadıklarını hep birlikte gördük. Türk insanının basireti, inancı ve kararlılığı sayesinde bu demokrasi zaferi 15 Temmuz olarak yansıdı. Ülkemiz yoluna en güçlü şekilde devam etmektedir ve edecektir de.”dedi.

TÜRK MİLLETİNİN HER BİREYİ AYRI BİR KAHRAMANDIR

Akdoğan: “Tüm uluslar, tüm devletler bu tip durumlardan ya kurtulamazlar, ya da kurtulmak için bir kahramana ihtiyaç duyarlar. Aziz milletimiz tarihten bu yana bu tip durumlar karşında ne yok olmuşlar ne de bir kahramana ihtiyaç hissetmişlerdir. Çünkü diğer devletlerin aksine Aziz Türk milletinin her bireyi ayrı bir kahramandır. Bu kahramanlığı tarihimizin her döneminde ispatlamıştır. 15 Temmuz zaferi Yüce Türk Milletinin bir kahramanlık anısıdır. Yaşlısıyla, genciyle, kadınıyla, erkeğiyle çelik gibi iradesini ortaya koyduğu, Vatan sevgisi nedir? Bayrak sevgisi nedir? Özgürlüğünün bedeli ve anlamı nedir? Gibi soruların cevabıdır Türk Milleti. Bu Duygularla Biz Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak bu gibi girişimlerin bu milleti durduramayacağını ilan eder Aziz Türk Milletinin tüm dünyayı hayretler içerisinde bırakan 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Gününü gururla kutlarız.”ifadelerinde bulundu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x