Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Mustafa Necatililer yıllar sonra buluştu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkaleli eski mezunlar “1. Mustafa Necatililer Buluşması”nda Yenimahalle’de bulunan okulları önünde bir araya geldiler.
 
HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER
Kırıkkale, Mustafa Necati İlk ve Ortaokulu öğretmen ve mezunları Aykut Toraman’ın organize ettiği buluşmada bir araya geldiler. Bundan sonra geleneksel hale getirilmesi düşünülen bu etkinlikle yurdun değişik yerlerinde ve Kırıkkale’de yaşayan değişik yaş ve meslek gruplarındaki tüm Mustafa Necatililer yıllar sonra hasret gidererek yıkılan okullarının önünde fotoğraf çektirdiler, anılarını tazelediler.
 
BOL BOL HASRET GİDERDİLER
Etkinliğe katılan, Fatma Nur Yönder, Nermin Salar, Asım Yıldırım, Murat Gürder, Ali Akkoç, Hayati Erdoğan, Baki Demirdirek, İsmail Ünal, İlker Avşar, Bayram Gündoğdu, Zekeriya Salar, Yakup Karayel, Veysel Üçer, Atilla Bükülmez, Ayhan Şahinli ve Aykut Toraman okul ziyaretinin ardından bir restoranda yemek yiyerek, hasret giderdiler.
 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu