Genel

Önal, Yorulmak Bilmiyor

CHP Kırıkkale Milletvekili adayı Ahmet Önal, bir dizi ziyaret gerçekleştirerek seçim bürosunda misafirlerini kabul etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

CHP Kırıkkale Milletvekili adayı Ahmet Önal, bir dizi ziyaret gerçekleştirerek seçim bürosunda misafirlerini kabul etti.

Önal, seçimin önemini anlatmak için her gün sahada olduklarını ve hizmetlerini anlattıklarını belirtti. Önal: “Her gün yollardayız, her gün sokaklardayız. Bu seçimin önemini vatandaşımıza anlatmaya çalışıyoruz” dedi.

KIRIKKALE SANAYİ SİTESİNİ ZİYARET ETTİ

Önal ilk olarak, Kırıkkale Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Ziyareti sırasında esnafların şikayetlerini dinleyen ve Millet İttifakı’nın sorunlara çözümlerini anlatarak, esnaflarla; “Neden Millet İttifakı ve Neden Kemal Kılıçdaroğlu”, konusu üzerinden sohbetlerde bulundu. Ziyaret sırasında, yerel basına da açıklamalarda bulunan Önal, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bugün, Kırıkkale’mizin önemli ve siyasette özgül ağırlığı bulunan sanayi sitesi esnafları ile birlikteyiz. Sanayi sitesi ziyaretimizde sanayici esnafımızın şikayetleri bizleri üzerken, ittifakımıza ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na desteklerini açıkça ifade etmeleri ve çıkmış olduğumuz yolda teşvik edici, umut dolu konuşmaları da bizleri sevindirdi. Buradan bütün Kırıkkale halkına sesleniyorum. İttifakımızın seçimlerde başarılı olmasıyla Kırıkkale hakkını alacak. Şikayetlerin yerini sorunları çözülmüş, üreten, alın terini boşa akıtmayan, emeğinin karşılığını alan bir Kırıkkale için kendilerine Millet İttifakı adayları olarak söz veriyoruz.”

İŞ İNSANLARINI MİSAFİR ETTİ

Ahmet Önal ardından İstanbul’da Kırıkkale’yi temsil eden Kırıkkaleli Yatırımcı ve Sanayici İş İnsanları Derneği Başkanı Osman Duyar ve yönetim kurulu üyelerini seçim bürosunda misafir etti. Yaklaşan seçimde desteklerini beklediğini ifade eden Önal, “Kırıkkale nasıl hakkını alacaksa İstanbul’da ve diğer şehirlerde yaşayan Kırıkkaleli hemşehrilerimiz de hakkını alacak. Ülkeye huzur gelecek, adalet gelecek.” ifadelerinde bulundu.

SİTE  SAKİNLERİ İLE GÖRÜŞTÜ

Son olarak Bulutkent Sitesi sakinleriyle buluşan Önal, seçimin öneminden bahsederek CHP’yi Kırıkkale’de birinci parti yapma hedeflerinde site sakinlerinin desteklerini beklediğini ifade etti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x