Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

‘Oy almak için yalan söylemeyiz’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı seçim çalışmaları kapsamında kurum ziyaretlerini sürdürüyor. Saygılı beraberindeki heyet ile beraber Gıda ve Tarım Müdürlüğü, Hal, Kamyoncular Kooperatifi ve Galericiler sitesi esnafını ziyaret etti

NELER YAPACAĞIMIZI HERKES GÖRECEK
Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı seçim çalışmalarını hızlandırdı. Saygılı ve beraberindeki heyet Belediye Meclis üyesi adayları ile İl Genel Meclis Üyesi adayları ile birlikte Gıda ve Tarım Müdürlüğü, Hal, Kamyoncular Kooperatifi ve Galericiler sitesi esnafını ziyaret etti.Beraberindekiler ile birlikte ilk olarak Gıda Hayvancılık ve Tarım müdürlüğünü ziyaret eden Saygılı buradaki çalışanlar ile sohbet etti. Ak Parti’nin 2002 yılından itibaren Türkiye ve Kırıkkale’ye büyük hizmetler yaptığını ifade eden Saygılı, “Şuan için Ben partimin adayıyım. Belediye Başkanı değilim. Cenabı Hak bize bu makamı vesile kılar ise neler yapabileceğimiz tüm Hemşerilerimiz görecek” diye konuştu.

‘BÜTÜN ŞEHRİ KUCAKLAYACAĞIZ’

‘Hiçbir zaman makama gelmeden sırf oy almak için yalan söylemeyiz’ diyen Saygılı, “Şunu yapacağız bunu yapacağız demeyiz. Kırıkkale’nin menfaatine olan çalışmaya ekibimizle birlikte imza atacağız. Ben değil biz anlayışımız yönetimimizde olacak. Kırıkkale için ne yapılacak ise çalışmalarımız ortak bir koordine şeklinde olacak.Siyasi ahlakım gereği seçim için vaadde bulunmam. Kırıkkale için elimizi taşın altına koyup cadde cadde, sokak sokak bu şehri gezerek hizmet yapacağız. Bende bu şehrin evladıyım. Bu şehir için beraber proje yapalım. Beraber uygulayalım. Bilindiği üzere belediyenin aslı görevidir su, yol, çöp biz bunların da dışına çıkarak tüm şehri bir bütünmüş gibi kucaklayacağız.

‘BU ŞEHİRDE TEZGAHTA MEYVE SATTIM’

‘Şehir için Kırıkkale’miz için insanımız için çözümü beraber bulalım’ diyen Saygılı, “Ötekileştirmeden tamamen doğal olsun bütün çalışmalar. Bugün burada şunu da ifade etmek isterim ki, beraber çalışacağız. Ben bu şehrin Meyhoşun da tezgahta meyve sattım. Bu şehrin çocuğuyum ve şunu bir kez daha ifade etmek istiyorum ki ben Belediye Başkanı değilim, adayım. Son sözü Allah ve Milletimiz söyleyecektir” dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu