Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Pekdoğan umrecileri uğurladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, Umre ziyareti yapmak üzere Kutsal Topraklara giden vatandaşlarımızın uğurlamasına katılarak, kendilerine lokum ikram etti.

İLAHİ VE DUALAR OKUNDU
117 Umrecinin yola çıktığı programda duygusal anlar yaşandı. Heyecanlı oldukları gözlenen Umreciler, kendilerini uğurlamak üzere gelen yakınları ile tek tek vedalaştılar. Cumhuriyet meydanını dolduran yakınları ile helalleşen Umreciler, kutsal yolculuğa attıkları ilk adımın sevincini aileleri ve akrabaları ile paylaştılar. Söylenen ilahiler ve okunan dualarla uğurlanan umreciler, otobüsle Ankara’ya hareket ettiler. Kafilenin Esenboğa Havalimanı’ndan Suudi Arabistan’a uçtuğunu belirten yetkililer, Kırıkkaleli Umrecilerin 10 Mart 2014 tarihinden itibaren yurda döneceğini kaydettiler.

PEKDOĞAN UĞURLADI
Umreciler ile tek tek vedalaşan ve lokum dağıtan Başkan Adayı Pekdoğan yoğun ilgi karşısında memnun oldu. Ailece hatıra fotoğrafı çekinmek isteyenler ile yakından ilgilenen Pekdoğan kimseyi kırmamak için otobüsün hareket saatine kadar fotoğraf çekindi. Kutsal yolcuğa çıkan 117 Kırıkkaleliye ibadetlerinin kabul olması temennisinde bulunan Pekdoğan yoğun bir mücadele içerisinde olduğu şu günlerde kendisinin de duaya ihtiyacı olduğunu söyledi. Pekdoğan, yetkililerinden de yolculuk ile ilgili bilgi aldı ve yolcular ile vedalaşarak Umrecileri uğurladı.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu