GündemManşetSağlık

Özden başhekim oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Özden Sungurlu Devlet Hastanesi Başhekimliğine atandı. Özden Kırıkkale halkı tarafından sevilen bir doktor olması ile biliniyor.

KIRIKKALE’DE GÖREV YAPTI
1982 Konya doğumlu olan Hüseyin Özden, 2008 yılında Kayseri Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra 2014 yılında Kırıkkale Tıp Hastanesi’nden Genel Cerrahi uzmanı olarak göreve başladı. Aynı yıl içerisinde Alaca Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanlığı yapan Özden, Sungurlu Devlet Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Volkan Taşova’nın istifasından sonra bu göreve atandı.

HASTANEDE EKSİĞİMİZ YOK
Başhekim Özden, “İnşallah bu güzel hastanemizi en verimli şekilde kullanıp vatandaşlarımıza en güzel sağlık hizmetini vermeye çalışacağız. En önemli amacımız hasta memnuniyeti. Şuanda Sungurlu Devlet Hastanesi’nde hiçbir eksiklik gözükmüyor. Eksiklik olduğu zaman hemen müdahale edeceğiz” dedi.

AMELİYAT SAYISINI ARTIRACAĞIZ
Hedeflerinin diğer şehirlere hasta sevkini azaltıp hizmet kalitesini artırmak olduğunu ifade eden Başhekim Özden “Sungurlu Devlet Hastanesi’nde geçen ay 350 ameliyat yapılmış. Son bir yılda ise 3 binin üzerinde ameliyat yapılmış. Bu oran az değil. Şuada doğum oranı düşük görülüyor. Bunun sebebi, anestezi uzmanının Çorum’dan geliyor olması nedeniyle gece doğumun olmamasından kaynaklanıyor” dedi.

16 UZMAN DOKTOR GÖREV YAPIYOR
Ameliyat sayısını artıracaklarını söyleyen Hüseyin Özden, bundan sonra Sungurlu Devlet Hastanesi’nde her türlü ameliyatın yapılacağını belirtti. Sungurlu Devlet Hastanesi’nde şuanda 16 uzman doktorun görev yaptığını hatırlatan Başhekim Özden, 2 uzman doktorun kısa bir süre sonra göreve başlayacağını, anestezi uzmanı içinde gerekli görüşmelerin yapıldığını sözlerine ekledi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu