Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

ÖZEL GAZİ’DEN HASTALARA KARANFİL

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Özel Gazi Koleji Değerler Eğitimi Kapsamında Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesini ziyaret etti. Ziyarette hastalara karanfil hediye edildi.
 
DEĞER EĞİTİMİ DEVAM EDECEK
Özel Gazi Koleji her ay uygulamış olduğu Değerler Eğitimi Programı çerçevesinde bu ayki konu “İyilik ve Paylaşma” olarak belirlendi. Bu program içerisinde bulunan hasta ziyareti İhtisas Hastanesine yapıldı. Hastaları tek ziyaret eden öğrenciler hastaların hatırını sorduktan sonra karanfil hediye ettiler. Özel Gazi Koleji Müdürü Mehmet Al ‘’Değerler Eğitimi programı içerisinde İhtisas hastanesine giderek önce Başhekimimiz  Dr. Tekin Akça’yı ,daha sonra  yatan hastalarımızı ziyaret ettik.Onlara öğrencilerimiz karanfil dağıtarak hem moral verdiler,hem de geçmiş olsun dediler. Özellikle uzun yıllar Kırıkkale Lisesi Müdürlüğünü yapan Necmettin abimize geçmiş olsun diyerek ziyaret etmemiz bu programımıza ayrı bir anlam verdi. Bu ve buna benzer Sosyal Projelerimiz devam edecektir.’’dedi
ÖZEL GAZİ’DEN HASTALARA KARANFİL - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu