Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

UMKE ARAÇLARINI TANITIMI YAPILDI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İl Sağlık Müdürlüğü ve İlimizdeki Sağlık Meslek Liseleri ile mesleki dayanışmayı geliştirmek ve son yenilikleri paylaşmak amacıyla İl Ambulans Servisi Baştabipliği tarafından, hava yolu eğitimi ve ambulans donanımı hakkında bir dizi eğitim verildi.
 
EĞİTİMLER DEVAM EDECEK
İl Sağlık müdürlüğü tarafından Sağlık meslek lisesi öğrencilerine yönelik eğitime devam ediliyor. İl Sağlık Müdürlüğü Konferans Salonunda, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Acil Tıp Teknisyenliği Bölümü 12.sınıf öğrencilerine yönelik bir dizi eğitim verildi. Eğitimde 29 öğrenciye Ambulans donanımında bulunan malzeme ve ekipmanların kullanımı, entübasyon maketleri ile havayolu yönetimi uygulamalı olarak anlatıldı. Görev yetki ve sorumlulukları hakkında bilgilendirildi. 112 İl Ambulans Servisi Baştabipliği bünyesinde görev yapan Obez Ambulans, 4 yaralı taşıyan Ambulans, Paletli Ambulans, Motosiklet Ambulans ve UMKE araçlarının tanıtımı yapıldı. Söz konusu eğitimlere, ilimizdeki bütün sağlık meslek liselerinin katılımı sağlanıncaya kadar devam edileceği belirtildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu