Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sulakyurt

Öztürk Sözünü aldı Sulakyurt’ta Devlet Hastanesi Yapılacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret etti.
DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık alanında Kırıkkale’ye yapılması gereken çalışmalar hakkında MHP Kırıkkale Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk’ten bilgi aldı. Öztürk, “Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca Beyefendiyi ziyaret ederek Kırıkkale’nin sağlık alanındaki ihtiyaçlarını dile getirdik. Anında harekete geçen Sayın Bakanımıza şehrimize her zamanki destekleri için teşekkür ederiz” dedi.

SULAKYURT’A DEVLET HASTANESİ YAPILACAK
Ziyaretle ilgili Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ise; sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca Beyefendiyi ziyaret ederek Kırıkkale’nin sağlık alanındaki ihtiyaçlarını dile getiren Memleketimin yiğit evladı Değerli Milletvekilimiz Av. Halil Öztürk’e çok teşekkür ediyorum. Vekilimiz Sulakyurt ilçemizin acil Devlet Hastanesi ihtiyacını Bakanımıza ileterek en kısa sürede yatırıma alınıp yaptırılması sözünü almıştır. Hem Bakanıma hem Vekilime çok teşekkür ederim ikisinden de Allah razı olsun. Daha öncede Aile Sağlığı merkezimiz yatırıma alınmıştı. Yiğit Vekilimle beraber İlçemize hizmetlere devam ediyoruz. Seçimleri değil gelecek nesilleri düşünüyoruz” ifadesine yer verdi.
Öztürk Sözünü aldı Sulakyurt’ta Devlet Hastanesi Yapılacak

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x