Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sağlık

Öztürk’ten zayıflama ve güzellik merkezi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’ye geniş kapsamlı ilk özel diş polikliniği kazandıran Diş Hekimi Murat Öztürk şimdide zayıflama ve güzellik merkezi kazandırdı. Yenidoğan Mahallesi Cumhuriyet Caddesi adresinde açılan zayıflama ve güzellik merkezi ilk gününden itibaren büyük ilgi gördü.

BÜYÜK RAĞBET GÖRÜYOR

Yenidoğan mahallesi Cumhuriyet Caddesi no 342 Şekerbank karşısı, Merkez Kebap üstünde bulunan ve eski Murat Öztürk Diş Muayenesine açılan Murat Öztürk  Zayıflama ve Güzellik Merkezi’ne şimdiden büyük rağbet görmeye başladı. İşletmede Diyetisyen Rabia Karaca, Lazer Epilasyon Uzmanı Fendiye Ulu, Kaş Tasarım Uzmanı Sıla Tüysüz ve hemşire Aleyna Açar çalışmalarına başladı. İşlerinde uzman olan Diş Hekimi Murat Öztürk,  Zayıflama ve Güzellik Merkezi çalışanları çay içmeye beklediklerini ve  0 318 225 53 30 telefonla da kendilerini araya bileceklerini söyledi.

2.5 SAATLİK YÜRÜYÜŞE DENK

Son sistem cihazlarla donatılan işletmede gelen müşteriler memnun olarak ayrılıyorlar. Kırıkkale’de ilk defa uygulanan ve Türkiye’de bazı  büyük şehirlerde bulunan Andulasyon cihazı sayesinde artık yürümekte zorluk çekenler, bel fıtığı olanlar ve ayağında sıkıntısı bulunanlar zayıflayabiliyor. Cihaz, 15 dakikalık seanslarla 2.5 saatlik yürüyüşte görülen faydaları sağlıyor. Cihazla tedaviye başlayan vatandaşlar, dünyadan soyutlanarak ve 15 dakika içinde rahatlayarak  tedavi görmenin mutluluğunu yaşıyor. Vücut Analiz Cihazı özellikleri itibariyle Kırıkkale’de tek  Diş Hekimi Murat Öztürk,  Zayıflama ve Güzellik Merkezi’nde bulunuyor. Vücut Analiz Cihazı yağ, kas, sıvı oranı, ödem tespitti, faz açıcı ve iç yağlanma tespitti yapmakta.

AÇ KALARAK ZAYIFLANMIYOR

Diş Hekimi Murat Öztürk,  Zayıflama ve Güzellik Merkezi’nde aç kalarak zayıflanmıyor. Aç kalarak tedavi yapılan tedavilerde kastan ve sudan kaybediyor. Merkezin hedefi ise, müşterilerdeki yağ kaybını sağlamak. Merkezde kişinin özelliklerine, yaşam biçimine ve sosyoekonomik durumuna göre diyet uygulanıyor. Kullanılan lazer cihazları son teknoloji ürünü. Tüm cilt tiplerine uygun olan Buz Başlıklı Diode Lazer Cihazı Tüm Mevsimde uygulanıyor. Buz başlığı sayesinde acısız ve ağrısız seanslar yapılıyor. 8 seans sonunda istenilen sonuca ulaşılıyor ve yıllık deneme atışları da yapılıyor.   İşlerinde uzman olan Diş Hekimi Murat Öztürk,  Zayıflama ve Güzellik Merkezi çalışanları, çay içmeye beklediklerini ve  0 318 225 53 30 telefonla da kendilerini araya bileceklerini söyledi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x