Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Panik yok meslek liseleri var

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MESLEK LİSESİ DEZENFEKTAN ÜRETİMİNE BAŞLADI

Kırıkkale’de Meslek Liselerinden Corona Virüs mücadelesine tam destek geldi. Meslek Liseleri, corona virüs (Kovid-19)’üne karşı dezenfektan üretimine başladı.

ÜRETİM BAŞLADI

Bahşılı H.Hidayet Doğruer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Keskin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya Alanı öğretmen ve öğrencileri evsel ve endüstriyel temizlik malzemeleri seri üretimine başladı. İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre “Okullarımız şuan kolonya, çamaşır suyu, sıvı ve katı el sabunu, köpüklü el sabunu, yüzey temizleyici, bulaşık deterjanı, cam sil, yağ çözücü, kireç sökücü, banyo ve wc temizleyici ve küresel bir sorun haline gelmiş olan corona virüs (Kovid-19)’üne karşı dezenfektan temizlik ürünleri üretimine başlamıştır” ifadelerine yer verildi.

PATENT VE LİSANS ÇALIŞMALARI

Açıklamanın devamında ise “İçinde bulunduğumuz zorlu süreçte milli eğitim camiası olarak çok hızlı organize olduk ve öğrencilerimizi en üst seviyede sağlıklı ortamlarda tutma çalışmasının yanında okullarımızın ihtiyaç duyacağı temizlik maddelerini de yine bu alanda yetkin okullarımızda ürettik. Hem okullarımızın hem de tüm devlet kamu kurum ve kuruluşlarının malzeme ihtiyaçlarını karşılama çalışması içerisindeyiz. Üstün bir gayretle okullarımızı dezenfekte eden tüm okul idaresi ve görevli personelimize, çok kısa sürede organize olarak temizlik malzemeleri imalatına başlayan Bahşılı H.Hidayet Doğruer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Keskin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda okullarımızın ürettiği ürünlerde patent ve lisans çalışmaları ile markalaşma yolunda ilerleyeceğiz” denildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x