Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

Parkomat ihalesi 7 Mayıs’ta

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale il merkezinde 2013 yılında başlayan parkomat işletmeciliği ihalesi 7 Mayıs 20144 tarihinde Belediye Encümeni huzurunda gerçekleştirilecek.
DUYURU YAPILDI
Aylık 22 bin TL muhammen bedeli ve 7 bin 950 TL geçici teminat bedeli olan ihale ile ilgili şartname en geç ihale tarihinden 2 gün önce Kırıkkale Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden temin edilebilecek. İhale süresinin 1 yıl olarak belirlendiği ihalede parkomat işletmesinin yapılacağı mevkiiler de şu şekilde belirlendi;
İŞTE MEVKİİLER
“Kırıkkale il merkezinde 2013 yılında başlayan parkomat işletmeciliği ihalesi 7 Mayıs 20144 tarihinde Belediye Encümeni huzurunda gerçekleştirilecek. Aylık 22 bin muhammen bedeli ve 7 bin 950 TL geçici teminat bedeli olan ihale ile ilgili şartname en geç ihale tarihinden 2 gün önce Kırıkkale Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden temin edilebilecek. İhale süresinin 1 yıl olarak belirlendiği ihalede parkomat işletmesinin yapılacağı mevkiiler de şu şekilde belirlendi. Zafer Caddesi Ankara Caddesi, Belediye Caddesi önü, İnönü Caddesi, Barbaros Hayrettin Caddesi, Barbaros Hayrettin Caddesi başlangıcı Millet caddesi bitiş yeri, Menderes Caddesi, 611. Sokak, Hürriyet Caddesi İhsaniye Camii altı başlangıcı Millet caddesi bitiş yeri, Osman Tiryaki Caddesi başlangıcı toprak mahalle benzinliği bitiş yeri”

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu