Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyaset

Saygılı ilk yardımcısını seçti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 
Kırıkkale Belediye Meclis Üyesi Erol Mutlu Bakır Belediye Başkan Yardımcılığına atandı.
GÖREVİNE BAŞLADI
25 yıllık özel sektör birikimine sahip Bakır görevine resmen başladı. 30 Mart 2014 mahalli idareler seçiminde Ak Parti kontenjanından Belediye Meclis Üyeliğine seçilen Erol Mutlu Bakır bugüne kadar iş yaşamında elde ettiği bilgi ve birikimi Kırıkkale Belediyesi için kullanacağını ifade etti. 1966 yılında Kırıkkale’de doğan Erol Mutlu Bakır ilk, orta ve lise tahsilini Kırıkkale’de tamamladı. Selçuk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji bölümünden mezun oldu. Askerlik hizmetini tamamladıktan sonra iş hayatına atılan Bakır ilaç sektöründe Türkiye’nin farklı bölgelerinde yönetici olarak çalıştı.
ULUSLAR ARASI EĞİTİMLERE KATILDI
Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcılığına Meclis üyesi kontenjanından atanan Erol Mutlu Bakır, Geleceğin Liderleri İçin Bakış Açıları, Problem Çözme ve Karar Verme, Zirvede Performans, İş Yaşamında Duyguları Yönetme, Üstün Beceri Rehberliği, Duygusal Zeka, Yönetim Becerileri, Etkili Ekip Oluşturma, Performans Yönetimi, Etkili Koçluk, Etkin Liderlik, Proaktif Davranış ve İnsiyatif Kullanma ve Eğitimcinin Eğitimi gibi bir çok kişisel gelişim programıma katıldı. Erol Mutlu Bakır ayrıca Pedagojik Formasyon ve Biyosidal Ürünler Mesul Müdürlük sertifikasına sahip olan Erol Mutlu Bakır Türkiye, Avrupa ve Amerika’da mesleki bir çok sempozyum ve kongreye katıldı.
 

0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
HAYDAR BAKIR
HAYDAR BAKIR
18 Nisan 2014 15:00

Yolun açık olsun…Allah yardımcın olsun…

zeki uzel
zeki uzel
18 Nisan 2014 12:49

Rahmetli nuri bakir amirimin oglu.babasida mukemmel belediyeci idi.garaj amiri idi .mekani cennet olsun.cok isabetli olmus.gorevinde basarilar dilerim

Başa dön tuşu