Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

Pekdoğan emekli oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale MKE Mühimmatspor Boks Şube Sorumlusu ve Eski Milli Takım Teknik Direktörlerinden Asalettin Pekdoğan emekli oldu. Pekdoğan için veda yemeği düzenlendi
GENİŞ KATILIM
MKE Kurumu sosyal tesislerinde düzenlenen yemeğe: Kulüp başkanı Mühimmat Fabrikası Müdürü Sait Altıntaş, Yönetim Kurulu Üyesi İdare Müdürü Turgut Gazioğlu, Külüp Müdürü Oğuz Serin ,Genel Sekreteri Fuat Kürkçü, Yönetim kurulu üyeleri : Mustafa Gülünay, Ayhan Okyay, Fuat Saygılı, Nurettin Bedir, Cebrail İbiş , Yusuf Çatalok, Tugrul Acar, Hızır Dalgalı katıldı.
“KULÜBE VEDA ETMİYOR, İŞÇİLİKTEN EMEKLİ OLDU”
Kulüp Başkanı Mühimmat Fabrikası Müdürü Sait Altıntaş, Pekdoğan’ın yokluğunu arayacaklarını ifade ederek, “Asalettin Pekdoğan’ın bizim için çok farklı yeri var. Mühimmatspor kurucu üyemiz ve spor kulübümüzün içerisinde gerek yurt içi gerek yurt dışında çalışmalarında çok başarılar getirmiştir. Tabi ayrılmadık devam ediyor sadece işçilik kısmını kapattık. Pekdoğan yorulduğunu ifade etti. Kulüp olarak her zaman kapımız açık. Başarılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Yaşamının içerisinde ailesi ile huzur içinde yaşamasını diliyorum” dedi.
ŞAMPİYONLUKLAR YAŞADIK
Pekdoğan ise “1982 yılından bu yana MKE Mühimmat Boks Spor Kulübünde hem boksörlük yaptım hem de antrenörlük yaptım. Birçok uluslararası, dünya, Avrupa ve olimpiyatlarda başarılara imza attık. Kırıkkale’nin ve Türkiye’nin ismini her zaman onure etmeyi başardık. Türkiye boksunda ilklere imza atan ve 6 tane Dünya şampiyonasını ülkemizde 1 tanesini de MKE Mühimmat Spor Kulübünün oluşumunda yapılan Akdeniz oyunlarında şampiyonluklarımız ve Avrupa Birliği şampiyonluğumuz.     Türkiye şampiyonluklarımız ve takım halinde birinciliklerimiz oldu” dedi.
UFKUMUZU KÜÇÜK TUTMADIK
Pekdoğan şöyle devam etti; “Türk Boks tarihinin unutulmaz isimlerinden Satılmış Varlık hocanın Serdar Yağlı için, “Bu boksör tarihin gelmiş geçmiş en iyi, en yetenekli ve en sağlam boksörlerindendir” diyerek bizleri onure etmişti. 15 yaşında yıldızlarda dövüşmesi gereken diğer sporcumuzu Türkiye tarihinde bir ilke imza atarak büyükler kategorisinde maça çıkarıp madalya alması bir ilkti. Oğuz Serin, Serdar Bozer, Niyazi Aytekin, Hamza Gökdemir ve Seyhan Demircan hocalarımızın öncülüğünde hiçbir zaman ufkumuzu küçük tutmadık ve tutmayacağız”

Başa dön tuşu