Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Proje eğitimleri başlıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü projesi olan, “Kamu Kurumlarının Yönetim Becerilerinin Artırılması Projesi” kapsamında eğitim seminerleri başlıyor.
AÇIKLAMA YAPILDI
Konu hakkında Kırıkkale Valiliği’nden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi; “Kamu Kurumlarının Yönetim Becerilerinin Artırılması Projesi” kapsamında eğitim semineri başlıyor. 10-14 Şubat 2014 tarihleri arasında bir hafta devam edecek olan eğitim programı 10 Şubat 2014 tarihinde Valilik Toplantı Salonunda saat 10.00’da; Vali Ali Kolat’ın açılış konuşmalarıyla başlayacak.
300 SAATLİK EĞİTİM PROGRAMI
Ahiler Kalkınma Ajansı 2013 yılı Teknik Destek Programı kapsamında Valiliğimiz Özel Kalem Müdürlüğü tarafından hazırlanan TR71/2013/TD02/0036 referans numaralı “Kamu Kurumlarının Yönetim Becerilerinin Artırılması” konulu teknik destek projesi, Kalkınma Ajansı tarafından kabul edilerek desteklenmiştir. Proje kapsamında;Liderlik ve Stratejik Yönetim, Risk Yönetimi ve Motivasyon, Performans Yönetimi, İmaj ve Algılama Yönetimi, Takım Çalışması Problem Çözme Teknikleri, Kamu Yönetiminde Halkla İlişkiler ve Etik, Etkili Sunum Teknikleri, Yazışma Kuralları ile Protokol Yönetimi ve Kuralları konularında 5 (beş) gün toplam 30 saat süreli eğitim programı uygulanacaktır.
PROGRAM BİR HAFTA SÜRECEK
Söz konusu eğitim programı 10-14 Şubat 2014 tarihleri arasında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek olup, 10 Şubat 2014 Pazartesi günü saat 10.00’da eğitim başlayacaktır. Eğitim programının açılışı Vali Ali Kolat’ın yapacağı konuşma ile başlayacaktır. Eğitimler; Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi-Eğitim Bilimleri Bölümü EYTPE Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Başar ile Danışmalık Uzmanı Dr. M. Naci Çuhacı tarafından verilecektir.
KATILIMCILAR
Eğitim programına ilimizdeki kamu kurum ve kuruluşlarının görevli il müdürü, il müdür yardımcısı ve şube müdürü düzeyinde personel ile meslek kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinden oluşan toplam 70 katılımcı öngörülmektedir. Bu eğitim programı ile, kamu kurum ve kuruluşları, meslek kuruluşları ve sivil toplum kuruluşlarında görevli yöneticilerin mesleki bilgi ve becerilerinin kamu yönetiminin ihtiyaçları doğrultusunda artırılması hedeflenmektedir. Eğitim programı sonunda katılımcılara düzenlenen törenle sertifikaları verilecektir”
 
 
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu