Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Projelerini açıklamaya devam ediyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, projelerini açıklamayı sürdürdü. Pekdoğan dün düzenlediği basın toplantısında önemli bir projesini daha kamuoyu ile paylaştı. Kırıkkale’nin doğu istikamette büyümesine önemli katkı sağlayacak bir üniversitenin kurulacağını bildirdi. 10 yıl önce yaptığı hizmetlerin daha da fazlasını yapacaklarını anlatan Pekdoğan, “Görüşmelerimiz sürüyor, Kırıkkale’ye yeni bir üniversite kazandıracağız” dedi.
ŞEHRİ GELİŞTİRECEĞİZ
MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, yerel seçim çalışmaları kapsamında şehirde bulunan basın mensuplarıyla bir araya gelerek yapacağı projelerin tamamını açıkladı. Pekdoğan dünkü toplantıda önemli bir projesini daha kamuoyu ile paylaştı. Kırıkkale’nin doğu istikametinde gelişmesine katkı sağlayacak olan Kırıkkale’ye yeri bir üniversite kazandıracaklarını söyledi. Görüşmelerin devam ettiğini belirten Pekdoğan belediye garajı sahasında kurulacak olan vakıf üniversitesinin Kırıkkale’nin doğu ve güney kesmininde hızlı biçimde gelişeceğini belirtti. Pekdoğan, Cumhuriyet Meydanı genişletme projesiyle de şehrin sosyal kültürel alanını genişleteceklerini söyledi. Yine Kent Park projesiyle şehri yeşil alana kavuşturacaklarını belirten Pekdoğan, kentsel dönüşüm projesiyle de; doğu ve batıda ki gelişmişlik oranını dengeleyeceklerini bildirdi. Samsun Bulvarı Projesi’nin ilk etabını Başkanlığı döneminde tamamladığını belirten Pekdoğan, ikinci etabın da tekrar başkan olması halinde başlayacağını belirterek, “Samsun Bulvarı’nı düzenleyeceğiz ve bu projeyle Bulvar Kırıkkale’nin en güzide yeri olacak” dedi.
YEŞİL ALANLARA ÖNEM
Sanayi Mahallesi projesiyle mevcut sanayi çarşısını yeşil alan yapacaklarını belirten Pekdoğan, Yeni Sanayi projesiyle de sanayinin modern bir yere taşınacağını ifade etti. Vakıf Üniversitesi ve AVM sahası ile ilgili çalışmaların sürdürüldüğünü belirten Pekdoğan, alt geçit projeleriyle de şehrin trafik sorununun önüne geçeceklerini kaydetti. Kırıkkale’ye yeni bir Kongre Merkezi kurulacağı müjdesini veren Pekdoğan, çok katlı otopark projesiyle de kent genelinde ki otopark sorununun çözüleceğini açıkladı. Gençlerin motor sporlarına önem verdiğini ve bin kişilik bir grup için motor sporları pisti yapılacağını bildiren Pekdoğan, emekli şehri Kırıkkale’de emekliler için de Emekli Dinlenme Evleri projelerinin olduğunu belirtti.
YAŞLILARIMIZ İÇİN PROJELER
Yine yaşlılar için projelerinin olduğunu, 65 yaş üstü ve engelli vatandaşlar için toplu taşımanın ücretsiz olacağını belirten Pekdoğan, hanımların rahat bir yerde kültürel etkinlikler yapabilmeleri için Hanımlar Lokali’nin yapılacağını söyledi. Yine hanımlar için Meslek Edindirme Kursları açılacağını belirten Pekdoğan, kreş ve gündüz bakım evleri projesiyle de çalışan hanımların çocuklarının eğitimlerini rahat ve güvenli bir şekilde alacağını iddia etti. Hilal Kart Projesiyle yardıma muhtaç ailelerinin destekleneceğini belirten Pekdoğan, gençler için de spor kompleksi yapılacağı müjdesini verdi. Gençler için kültürel etkinliklere ağırlık vereceklerini belirten Pekdoğan, kent konseyi binasıyla belediyenin daha iyi hizmet vereceğini bildirdi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
gurbetçi hemşeri
gurbetçi hemşeri
20 Şubat 2014 13:12

Başkanım sonuna kadar arkanızdayız.Kırıkkale Akp ile 10 yıl geriye gitti.Kazanımlar kaybettiklerimizin binde biridir . Sonuna kadar arkanızdayız ..

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu