Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2019 Belediye SeçimleriSiyaset

Saadet Partisinden Belediye Başkan Adayı Açıklaması

Haber portalımızın da yer verdiği "İYİ Parti, CHP ve SP ortak adayı açıklandı" haberine Saadet Partisinden açıklama geldi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Haber portalımızın da yer verdiği “İYİ Parti, CHP ve SP ortak adayı açıklandı” haberine Saadet Partisinden açıklama geldi.

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre :”Dün bazı yerel yayın organlarında çıkan “Saadet Partisinin ortak adayı Mahir Yılmaz olarak belirlendi.” şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Saadet Partisi Türkiye’nin en köklü ve potansiyel sahibi partilerden birisidir ve yerel seçim sürecinde her bölgede en uygun adayları belirleyecektir.

Sayın Mahir Yılmaz Kırıkkale için değerli bir siyasetçi olmakla beraber henüz partimize bir adaylık başvurusu söz konusu olmamıştır. Saadet Partimizin Kırıkkale’ye hizmet etme arzusu taşıyan herkese kapıları açık olmakla beraber, teşkilatımızın aday değerlendirme süreci İl Yönetim Kurulumuzda Genel Merkezimizle de istişareli olarak devam etmektedir.”  ifadelerinde bulundu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x