Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiSiyaset

Sanayici Vatandaştan Tekin’e Çağrı: “50 Dönüm Tarlayı Hibe Edeceğim”

Kırıkkale’ye iki yatırım yapacağını ve bu konuda arsa arayışı içerisine gireceğini söyleyen AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Ergün Tekin’e, bir sanayici 50 dönüm arsa bağışlayacağını duyurdu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’ye iki yatırım yapacağını ve bu konuda arsa arayışı içerisine gireceğini söyleyen AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Ergün Tekin’e, bir sanayici 50 dönüm arsa bağışlayacağını duyurdu. Tekin’e seslenen sanayici esnafı Yunus Atmaca, “Keskin’in yatırımını almak için neden yatırımı Keskin’e yapıyor. Buyursun gelsin Balışeyh’te 50 dönüm tarla hibe edeceğim” dedi.

TEKİN’E ÇAĞRIDA BULUNDU 
14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçiminin ardından milletvekili adayı Ergün Tekin, parti binasında basın toplantısı düzenlemiş ve Kırıkkale’den bağını koparmayacağına yönelik iki yatırım müjdesi vermişti. Tekin’in bu yatırım müjdesine karşın uzun yıllar sanayide esnaflık yapan Yunus Atmaca, 50 dönüm arazi bağışlayacağını duyurdu. Tekin’in Keskin OSB’de arsa arayışı içerisine gireceğini ve bu konuda yatırımın yapılması için Balışeyh’ten arsa bağışı yapacağını duyuran Atmaca, Tekin’e çağrıda bulundu.

YATIRIM NEDEN KESKİN’E 
Sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan Atmaca, “Balışeyh ilçesine neden yatırım yapılmıyor? AK Parti’nin bütün siyasetçileri Balışeyhli olmasına rağmen, Balışeyh neden göz önüne getirilmiyor?  Balışeyh havalisinin oyları kesede keklik mi? Ergün Tekin, Balışeyhli olmasına rağmen Keskin’in oyunu almak için neden yatırımını Keskin’e yapıyor?
Ben bir ülkücü olarak Ergün Tekin’e oy verdim. Eğer arsa ihtiyacı varsa da 50 dönüm tarla hibe edeceğim, saygılarımla” dedi.

Sanayici vatandaştan Tekin’e çağrı: “50 dönüm tarlayı hibe edeceğim” - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sanayici vatandaştan Tekin’e çağrı: “50 dönüm tarlayı hibe edeceğim” – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x