GündemKırıkkaleManşet

Şehit çocuklarına tablet ve bilgisayar dağıtıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Yalnız Değilsiniz, Türkiye’nin en büyük Aile Projesi’ kapsamında Kırıkkaleli şehitlerin çocuklarına Tablet ve Dizüstü Bilgisayar verildi.

 

ŞEHİTLER İÇİN KONUŞMAK ÇOK ZOR

Kırıkkale Valiliği Toplantı salonunda ‘Yalnız Değilsiniz, Türkiye’nin en büyük Aile Projesi’ kapsamında Şehit çocuklarına Tablet ve Dizüstü Bilgisayar dağıtılmasına Vali Ali Kolat, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir, İl Müftüsü Bekir Gerek, şehit aileleri ve çocukları katıldı. Tablet ve Dizüstü Bilgisayar dağıtımının açılış konuşmasını Bozdemir yaptı. Bozdemir Konuşmasında şunları söyledi; “Şehitler üzerine konuşmak o kadar zor ki.  Doğrusu ne söylesek, hangi cümleleri kursak şehitlerimizin emaneti taşıyan kalplerin sızısına, hüznüne merhem olamayız. Biz büyük bir aileyiz. Birlik ve beraberliğimizin harcı, imanımız, aşkımız ve şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkma zorunluluğumuzdur” ifadelerini kullandı.

 

HEPİMİZİN ACISI

Bozdemir’in ardından konuşma yapan Vali Kolat ise, “Terörle mücadeleler her geçen gün büyüyerek devam etmekte. Mücadele kapsamında terör örgütüne ciddi zararlar verilmekte” diyerek konuşmasına başladı. Vali Kolat “Proje ile ilgili olarak tüm birimlerimiz şehit ailelerimize destek olmak için varız. Sizlerin huzur ve güvenliği için acılarınız biraz olsun dinmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bir aile bütünlüğü oluşturmak için, acımızı da, sevinçlerimizi de paylaşmalıyız. Bu acı sadece sizin acınız değil, hepimizin acısıdır” dedi. Konuşların ardından Şehit çocuklarına tablet ve dizüstü bilgisayar dağıtımı yapıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu