Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Sen de çevrene bir iyilik yap

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK PARTİ’DEN ÇEVRE İÇİN HAREKETE GEÇ PROJESİ

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığınca temizlik seferberliği kampanyası kapsamında Karaahmetli Tabiat Parkı’nda çevre temizliği yapıldı. ‘AK Gençlik Çevre Dostu’ projesi kapsamında yapılan etkinlikle ilgili konuşan İl Başkanı Nuh Dağdelen “Buralar hepimizin, bizden sonra da çocuklarımızın, torunlarımızın, geleceğimizin. Bu alanları iyi korumamız gerekiyor” diye konuştu.

DOĞA HARİKASI VE TURİZM CENNETİ

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı ‘Temiz bir çevrede yaşamak hakkımız’ sloganıyla Karaahmetli Tabiat Parkında temizlik seferberliği başlattı. Projenin startı Ak Parti İl Başkanı Nah Dağdelen, il, ilçe teşkilat mensupları ve gençlik kollarının katılımıyla verildi. İl Başkanı Dağdelen ve partililer, Bahşili ilçesine bağlı Karaahmetli Tabiat Parkı’nda farkındalık oluşturmak amacıyla park ve göletin kenarındaki alanları temizledi. Başkan Dağdelen, burada yaptığı açıklamada, Karaahmetli Tabiat Parkı’nın doğa harikası ve turizm cenneti olduğunu belirterek, insanların güven ve huzur içerisinde gelip dinlenebilecekleri güzel bir mekan olduğunu söyledi.

SENDE ÇEVRENE BİR İYİLİK YAP

İl Başkanı Dağdelen elinde ‘Sende çevrene bir iyilik yap’ pankartıyla gazetecilerin karşısına geçerek değerlendirmelerde bulundu. Mekanın temiz bir şekilde kullanılmadığına dikkati çeken Dağdelen, “Çöplerimizi olur olmaz yerlere atıyoruz. Burası hepimizin. Bizden sonra çocuklarımızın, torunlarımızın, geleceğimizin. Bu alanları iyi korumamız gerekiyor. Burası Kırıkkale’nin ve bölgenin içme suyu havzası. Kırıkkale’de ve bölgesinde yerleşim alanlarının tamamı içme suyunu buradan tedarik ediyor. Kendi alanlarımızı kirletmeyelim, suyumuzu kirletmeyelim, tabiatımızı kirletmeyelim, doğal varlıklarımıza sahip çıkalım” dedi. Ak Parti kadın kolları da ‘Temiz insan temiz çevre, Güzel bir çevre için mücadele et yerinde durma harekete geç’ pankartıyla projeye destek verdiler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Alpaslan Pehlivanlı Bulvarı Sakinleri
Alpaslan Pehlivanlı Bulvarı Sakinleri
9 Eylül 2018 23:06

Bir iyilikte siz yapın, Bu magduriyeti giderirmisiniz. Evet yollar aynı sadece samsun yolu 10 kat oldu bi iki park bide samsun yolu ortasina 1,5 metre kaldirim taşı döşendi, dispanserin onundeki ust gecitten geceniniz varmi ben saglam olmama ragmen meledim cıkarken sayın saygılı opet benzinligin yaninda hic kaldirim yok sayende. Hicmi diyen olmadi yanindaki okumuş herseyi bilen yardımcıların bu ust gecitten millet gecemez yolun ortasina bi yurume yolu yapalimda millet spor yapsin bizim memleket fay hattinda 10 kat fazla 15 kat yapalim kısaca ben senden memnun degilim bi belediye otobusumuz bi ekmek firinimiz bile yok, en son Hayati Karayol zamaninda belediye otobusumuz vardi. Yahsihan Bahsiliyi niye merkeze baglamiyonuz imkanlar gelirler artar. Secimde memnunmuyuz degilmiyiz goreceksiniz, zaten kusturdunuz herkesi millet vekilliginde gordunuz yuzde kactan kaca dustu. Arkadasların dedigi gibi doguda hakkaride yuksekovada valiler kaymakamlar bu belediyeyi yonetiyor halkta memnun ise belediye başkanlarıda atansın hem kayırmacilik kalkar hem yolsuzluk ozaman hakimlerde secimle olsun valilerde kaymakamlarda bu işi ehline okumusuna egitimini alana yurekten yemin edene vereceksin, adam tırt anca kaldirim sök asfalt at gelir destisini doldurur bi baharsın en kral Milliyetci sonra bi baharsın Chp millet vekili adayı. Bunun için Adalet icin Hak icin Hizmet icin Atayacaksın, hem okadar israfta onlenir, şu partili bu partilide olmaz herkez eşit hizmet alır. Adaletli bi yonetim olur. Tek secim muhtarlara olsun onuda halk hizmet edene memnun olana oyunu veriyor bu işte parti yok hizmet var. Buyuk secimdede yazdik dinlemediniz, dinlemediniz bu meramımızıda dinleyeceginizi hiç zannetmiyoruz ya.

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x