Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Sevgimizi imtihan etmeyin

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Erdal Baloğlu, Fırat Çakıroğlu’nun PKK’lılar tarafından şehit edildiğine işaret ederek, “Kimse ülkücülerin vatan ve millet sevgisini imtihan etmemeli ve bu konuda sabırları zorlamamalıdır” dedi.
 
“AÇILIM ADI ALTINDA DESTEK VERDİKLERİ…”
MHP İl Başkanı Baloğlu, yaşanan bu acı kaybın sebebi olarak AKP ve PKK’yı göstererek, “Cuma günü bölücü PKK örgütünü destekleyen hainlerce Ege Üniversitesi’nde çıkarılan gerginlik ve provokatif eylemlerde Ülkü Ocağı Başkanımız Fırat Çakıroğlu maalesef uğradığı bıçaklı saldırıda AKP’nin açılım adı altında destek verdiği PKK’lı  ermeni beslemeleri tarafından haince şehit edilmiştir” dedi.
 
“EN BÜYÜK SEBEP…”
Yıllardır defalarca yapılan uyarılara rağmen bölücü terör örgütünün üniversitelerdeki yapılanmasının önüne geçilmediğini ifade eden Baloğlu, “Önüne geçilmemesi bir yanna, siyasi irade terör örgütünü muhatap kabul ederek pazarlık yapmaktadır. İşte bu aymazlıklar  bu gün ne yazık ki Fırat kardeşimizin şehit edilmesine kadar varmış ve en büyük sebebi olmuştur” diye konuştu.
 
“SABRIMIZI ZORLAMAYIN”
Baloğlu şöyle devam etti; “Uzunca bir süredir can güvenliğinden yoksun bir şekilde eğitimlerini sürdürmek isteyen ülkücüler çok önceden planlandığı anlaşılan bu son olayda uğradıkları saldırı neticesinde üniversite başkanlarını şehit edilmesi ile büyük bir üzüntü ve kahır içinde bırakılmıştır. Hiç kimse ülkücülerin vatan ve millet sevgisi ile imtihan etmemeli ve bu konuda sabırları zorlamamalıdır. Ülkücü hareket hainler ve bölücüler ile mücadelesinden hiçbir şekilde vazgeçmeyecektir.  Şehidimize Allahtan rahmet tüm Türk milliyetçilerine baş sağlığı diliyorum”
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu