Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Asayiş

Silah atma olayını Kırıkkale’nin gündeminde çıkaracağız

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz ve İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, "Magandalara karşı her düğüne bir polis" projesi kapsamında merkezdeki iki düğüne misafir oldu. Vali Haktankaçmaz: “Silah atma olayını hep birlikte Kırıkkale'nin gündeminde çıkaracağız. Çalıp oynayacağız ama silah sıkmak yok.”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz ve İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, “Magandalara karşı her düğüne bir polis” projesi kapsamında merkezdeki iki düğüne misafir oldu. Vali Haktankaçmaz: “Silah atma olayını hep birlikte Kırıkkale’nin gündeminde çıkaracağız. Çalıp oynayacağız ama silah sıkmak yok.”

HAKTANKAÇMAZ, KINA YAKILAN GELİNE ELDİVENİNİ GİYDİRDİ

Haktankaçmaz ve Çorumlu ilk olarak Gündoğdu Mahallesi’nde Şevket Turgut ve Beyhan Şahin çiftinin kına gecesine katılarak, hayırlı olsun dileğinde bulundu. Burada çocuklarla ve katılımcılarla yakından ilgilenen Haktankaçmaz, kına yakılan geline eldivenini giydirdi.

ÇALIP OYNAYACAĞIZ AMA SİLAH SIKMAK YOK

Haktankaçmaz ve Çorumlu, daha sonra Sanayi Mahallesi’nde Yılmaz ve Reyhan Dağdeviren çiftinin düğününe katıldı. Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Haktankaçmaz, kadınların silah satılmasına karşı olduklarını söyledi. Haktankaçmaz, erkeklerin de bu projeye uyum sağlayacağını ve destek vereceklerini ifade ederek, “Silah atma olayını hep birlikte Kırıkkale’nin gündeminde çıkaracağız. Bu işi eğlence unsuru olarak gündemimizden çıkaracağız. Çalıp oynayacağız ama silah sıkmak yok. Kırıkkale genelinde bu işi ortadan kaldıracağız. Çünkü geçmişte tatsız olaylar yaşandı. Dolayasıyla bunun tedbirini almamız lazım. Olay olmadan bu işin tedbirini almamız lazım. İnşallah Kırıkkale’de bunu başaracağız.” diye konuştu.

KIRIKKALE’DE BUNU BAŞARACAĞIZ

İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu da “Her düğüne bir polis uygulamasına vatandaşlar, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları ilgi gösterdi ve desteklediler. Kampanyamızı çok iyi desteklediler. Daha önce uyuşturucu ve Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile mücadelede almış olduğumuz kamuoyu desteğini burada da aldık. Biz başarılı olacağına inanıyoruz. Bizim amacımız düğünlerde olay olmadan önce bunun alışkanlığını bıraktırmak. Önleyici görev kapsamında başarılı olacağımıza inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLARIN GÜVENLİĞİ AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ

Damat Yılmaz Dağdeviren ise polislerin düğünlerde bulunması ve silah atılmamasının vatandaşların güvenliği açısından çok önemli olduğunu belirtti. Gelin Ayhan Dağdeviren de kampanyaya destek verdiklerini ifade ederek, vatandaşlardan birbirlerine saygı duymalarını istedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x