Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Silahlı kavga; 1ölü, 1 ağır yaralı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de içkili bir gazinoda 3 kişinin tartışması sonrasında sokağa taşan kavgada tabancayla ateş açan Abdulkadir K., 29 yaşındaki Ersin Öztürk’ü öldürdü, 34 yaşındaki Orhan Sarı’yı ağır yaraladı.

Silahlı kavga; 1ölü, 1 ağır yaralı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Olayda hayatını kaybeden Ersin Öztürk

KURŞUN YAĞDIRDI

Olay Kırıkkale Yeni Mahalle Tuna Caddesi üzerinde saat 03.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre; Abdulkadir K. gazino sahipleri Orhan Sarı, ve Ersin Öztürk ile tartıştı. Tartışma araya girenler tarafından yatıştırılırken, gazinodan evlerine gitmek için çıkan Orhan Sarı ile Ersin Öztürk’ü takip eden Abdulkadir K., üzerindeki ruhsatsız tabancayı çekerek arkadaşlarına kurşun yağdırdı.

ERSİN ÖZTÜRK KURTARILAMADI

Kurşunlara hedef olan Orhan Sarı ile Ersin Öztürk ağır yaralandı. Bu sırada tabancadan çıkan kurşunlar, sokakta bulunan araçlara da isabet etti. Silah sesleri ile uyanan mahalle sakinlerinin ihbarı ile gelen 112 Acil Servis ekibinin ilk müdahaleyi olay yerinde yapıkları Sarı ve Öztürk’ü Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırdı. Göğsüne ve karın bölgesine 4 kurşun isabet eden Ersin Öztürk doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamazken, karın ve göğüs bölgesine 2 kurşun isabet eden Orhan Sarı ameliyata alındı. Polis, kaçak Abdulkadir K.’nın yakalanması için çalışma başlattı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu