Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KeskinKırıkkaleManşetSiyasetSon Dakika

Keskin'de Gözler Dede Yıldırım’da

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bülent Şükrü Altınışık’ın Demokrat Parti’den adaylığı ve Yahya Ucaçelik’in aday olacağı haberinin ardından gözler Dede Yıldırım’a çevrildi. Yıldırım’ın atacağı adım seçimlerde önemli rol oynayacak.
ADAY OLACAK MI?

Yaklaşık 1 haftaya kadar seçim hareketliliği açısından en sakin ilçe olan Keskin’de siyasi hareketlilik hat safhaya ulaştı. Esra Yılmaz Aksoy’un AK Parti tarafından açıklanmasının ardından ilçe siyasetinin ağır topları bir bir önemli adım atmaya başladı. ilk adımı Bülent Şükrü Altınışık attı. Altınışık, Demokrat Parti’den aday olacağını açıklamış ve kamuoyu tarafından büyük destek görmüştü. İkinci adım ise Yahya Ucaçelik’ten geldi. Ucaçelik parti ismi vermeden aday olacağını açıkladı. Şimdi gözler Dede Yıldırım’a çevrildi. Yıldırım’ın aday olup olmayacağı, olması halinde hangi parti saflarında yer alacağı büyük merak konusu oldu.

HALK ADAYLIK İÇİN BASTIRIYOR
Keskin’de büyük bir destekçi potansiyeli bulunan Dede Yıldırım, AK Parti’den aday adaylık müracaatında bulunmuştu. Bu durum Keskin’de büyük mutlulukla karşılanmış ve Yıldırım’ın adaylık tercihinde listenin baş sırasında yer almasını sağlamıştı. Ancak AK Parti’nin Keskin için yeni bir aday tercihi Keskin’e bomba gibi düşmüştü. Keskin’de seçimlerin değişilmez ismi Dede Yıldırım’ın Keskin halkının adaylık talebi karşısında yeni bir atması bekleniyor. Yıldırım’ın atacağı bu adım kuşkusuz Keskin’de seçimlerin kaderini değiştirecek.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
0 0 votes
Haber Değerlendirme
10 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Keskin Sevdalısı
Keskin Sevdalısı
4 Şubat 2014 10:40

Sayın editör bu haber hakkında yapmış olduğum yorumu yaklaşık 24 saat geçmesine rağmen neden yayınlamadığınızı öğrenebilir miyim?Yorumumda kişi haklarında saygısızlık yapmadığımı düşünüyorum.Konu hakkında sizden tarafıma dönüş yapmanızı rica ediyorum.

keskinim için
keskinim için
3 Şubat 2014 23:17

KESKİNDE DEDE YILDIRIM DAN BAŞKASI OLAMAZ DİĞER SEÇİMDE BUNU OY ORANIYLA GÖSTERDİK BAŞKANIM DİK DUR EĞİLME BİZ SENİNLEYİZ İYİ GÜNDEDE KÖTÜ GÜNDEDE YANINDAYIZ BU BÖYLE BİLİNE

Keskin Sevdalısı
Keskin Sevdalısı
3 Şubat 2014 15:15

Akp göstermiş olduğu aday sayesinde Keskin ilçemizi şu anki atıl durumundan bile geriye gitmesi için elinden geleni yapıp Esra Aksoy’u aday göstermiştir.Keskin halkı Akp’nin aday açıklamasından sonra tepkiler ayyuka çıkmış adayı kabullenmemektedir.Şahsım ve ailem tabiki aday olması durumunda Dede bey’i destekleme kararı almıştır.Biz ve bizim gibi birçok aile,esnaf,kamu personelleri aynı fikre sahiptirler. Keskinimizi tekrar o eski günlerine geri dönmesi için hizmet hoşgörü görebilmek için Dede yıldırımı destekliyoruz.Buradan sizin ilkeli tarafsız yayın ahlakınız aracılığıyla kendilerine seçim sürecinde başarılar dilerim…

Murat
Murat
3 Şubat 2014 15:06

Bülent başkanım seni sandığa gömdüydü ikinciyi istiyon ellaam gel nolursun gel Allah askına gel aday ol seni çikolata canavarı seniii..

Keskinim
Keskinim
3 Şubat 2014 09:02

AKP Keskin adayinin Esra YILMAZ AKSOY olmasi Keskin halki tarafindan hic hos karsilanmadi. Kendilerinden olmayan, tanimadiklari belediyecelik ve siyaseti bilmeyen birine asla oy vermeyecek. Esnaf arkadaslarim ve aile cevrem bu sekilde dusunuyoruz. Dede YILDIRIM baska partiden aday olursa hic kimsenin şansi yok. Dede beyi destegimiz tamdir Keskinde yasayan ve calisan biri olarak. Keskini seninle kalkindiracagiz DEDE YILDIRIM.Allah yardimcin olsun.

Atakan mert
Atakan mert
2 Şubat 2014 20:58

Evet dede yıldırım ı bekliyoruz bülent altınışık düşünsün ya adayız ya da destekleriz sana keskin yok bülent çslmaya paranda bittiya kusura bskma sana by bye

atakan merte
atakan merte
Reply to  Atakan mert
3 Şubat 2014 19:11

dedeyi destekleyenlerin Bülent Altınışık’tan başka konuşabileceği bi icraat yok, zeka yok, kapasite yok… İşleri güçleri Bülent Altınışık olmuş tüm dedecilere tekrar söylüyorum “KÖTÜ ELEŞTİRİ GİZLİ BEĞENİDEN HAYRANLIKTAN GELİR” önce kendinizi sürekli Bülent bey üzerinden prim yapmaya çalışarak ne kadar küçük düşürdüğünüzün farkına varın Bülent bey’in sahip olduğu serveti siz rüyanızda göremezsiniz… O arkanızda durduğunuz dedenin alacağı bir maaş Bülent bey’in sadece aldığı bi uçak bileti! Madem çirkinleşiyorsunuz biz o dilden konuşmayı da biliriz… Madem iş para siz aranızda dedeye para toplayın da aday olabilecek para bulsun kendine 30 senedir aday ne seçildi ne başkan oldu küçük düşündüğünüz için bir kez kazanamamış bir adamı destekleyip, sadece büyük bir isim üzerinden prim yapabilirsiniz… Her Keskinli dedeyi de bilir Bülent Bey’i de bilir benim anlatmama gerek yok… Bülent bey JEEP le geziyor keskinde dede neyle geziyor paranın kimde olduğunu konuşalım hadi olay paraysa gelde sana dede ne veriyosa iki katını versin de sende kudurma para diye haddini bil her çirkilinliğin bi cevabı vardır. Kimi destekliyorsan efendi gibi destekle Bülent bey ASİL EFENDİ bi adam Bülent bey’i destekleyenlerde ki yürek aslanda yok bunu da unutma! Bülent Altınışıktan başka konuşacağınız hiçbişey yok çünkü icraatınız yok hep boş konuşursunuz zaten hani dede adaydı AKP den hani bekliyodunuz herzaman ki gibi boş asılsız ve yalan iddialarda bulundunuz yine üzüldüğünüzle komik duruma düştüğünüzle kaldınız… Bülent beyin tek destekçisi ortaya asılsız bi idda atmadı çünkü arkasında durduğumuz adam ADAM GİBİ ADAM bunu hazmedemiyorsunuz

keskinin yerlisi
keskinin yerlisi
2 Şubat 2014 18:00

bağımsız aday bile olsan her zaman arkandayız sayın başkanımmmm…

keskinnn
keskinnn
2 Şubat 2014 17:57

sonuna kadar dede yıldırımın arkasındayız dede nerede biz orada sonuna kadar tam destek…

has keskinli
has keskinli
2 Şubat 2014 17:50

sayın dede yıldırım bağımsız aday olsan bile 15 oy ile yanındayız

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu