GündemKırıkkaleManşet

Tarım fuarı bugün başlıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı 26-29 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Cumartesi pazarı alanında yapılacak fuar Kırıkkale’de bir ilk olma özelliğini taşıyor.

 

ARAÇ VE GEREÇLER BULUNACAK

Fuar’da tarım ve hayvancılık sektöründeki teknolojik gelişmelerin de sergileneceği dikkat çeken Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, tüm Kırıkkalelileri fuara davet etti. Türkiye Odalara ve Borsalar Birliğin katkısı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Kırıkkale Valiliği, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Ziraat Odası, Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği, Damızlık Koyun-Keçi Üreticiler Birliği destekleri ile düzenlenecek fuar 4 gün sürecek.

 

GÖK BİLGİ VERDİ

İlk kez gerçekleşecek Kırıkkale Tarım-Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı’nın açılışı ise 26 Mayıs 2016 Perşembe günü( bugün) saat 14.00’da yapılacak. Güney Kore Çin Halk Cumhuriyeti İş vi Tanıtım gezisini tamamlayan Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök ayağının tozuyla bugün gerçekleştirilecek fuarla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

ÜRETİCİLERİMİZİ BURAYA BEKLİYORUZ

Fuarın tüm hazırlıklarının tamamlandığını söyleyen TSO Başkanı Gök, “Şehrimizde ilk kez gerçekleştireceğimiz Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarına 70 firma katılacak. Tarım ve Hayvancılık sektöründe teknolojiyi yakından takip etmek isteyen tüm Kırıkkaleli üreticilerimizi fuarımıza bekliyoruz” dedi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x