Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Togg Konforlu ve Hızlı Bir Araç

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu yerli otomobil, TOGG ile test sürüşü yaparak otomobilin son derece hızlı, konforlu ve gurur verici olduğunu söyledi.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Geçen hafta Kırıkkale’ye gelen ve vatandaşlarla buluşan TOGG, yoğun ilgi odağı oldu.
Türkiye’nin ilk yerli ve millî otomobili TOGG, Kırıkkale’de vatandaşların beğenisine sunuldu.
TOGG’un direksiyonuna geçen Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve beraberindekiler, otomobille bir süre kentin cadde ve sokakları ile mahallelerinde gezinti yaptıktan sonra Cumhuriyet Meydanı’na geldi. Anadolu kırmızısı renkli TOGG, vatandaşlar tarafından alkışlarla ve ellerinde Türk bayraklarıyla karşılanmıştı.
71 KB 001 plakalı otomobile yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, yakından inceledikleri aracın yanında hatıra fotoğrafı çektirdi. Bazı vatandanlar ise araca binerek büyük heyecan yaşadı.
TOGG’a özellikle de çocukların ve gençlerin ilgisi ise hayli fazlaydı.
Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu da TOGG’u kullandı. Direksiyona geçerek test sürücü yapan Tekbıyıkoğlu, Valilik binasına kadar geldi.
Tekbıyıkoğlu yaptığı açıklamada, “Son derece konforlu ve hızlı bir araç. Hakikaten gurur verici. Sahiplerine hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu