Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyasetYahşihan

TOKİ SUNGUR İÇİN YÜRÜDÜ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur Hacıbey Toki’de 1+1 şenliği yaptı. Şenliğe binlerce Yahşihanlı katıldı. Sazlı sözlü şenliğe katılanlar doyasıya eğlendi. Belediye Başkanı Sungur, “Biz hep ilçemize ne yapabiliriz diye düşünmek ve konuşmak oldu. Yahşihan’ın büyüyüşünü sindiremeyenler önümüzü kesmek için çeşitli sataşmalar ve engellemeler içerisinde oldular. Biz bunları konuşmayacağız. Yine Yahşihan’a ne getirebiliriz, Yahşihan’ı daha da büyütmek için ne yapabiliriz diye tartışacağız” dedi.

RENKLİ ŞENLİKTOKİ SUNGUR İÇİN YÜRÜDÜ - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Hacıbey TOKİ 1+1 konutlarının yer aldığı alanda yapılan şenlik renkli görüntülere sahne oldu. Sazlı sözlü, davullu zurnalı şenliğe katılan binlerce kişiye çeşitli ikramlarda bulunuldu. Vatandaşlar şenlikte doyasıya eğlendi. AK Parti il teşkilatının da katıldığı şenliğin yapıldığı alana yüzlerce araç konvoyu ile gelen Sungur büyük bir coşkuyla karşılandı. Şenliğin açılış konuşmasını İl Başkanı Mehmet Demir yaptı. Demir, muhalefetin seçim korkusu olduğunu dile getirerek, muhalefetin ve diğer partilerin AK Parti karşısında birleştiğini söyledi.

TOKİ SUNGUR İÇİN YÜRÜDÜ - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir

‘YÜZÜSTÜ MÜ BIRAKACAKTIK’
Demir şöyle konuştu; “Muhalefetin belediye başkanları açıklama yapıyorlarmış. “Mehmet Demir, Yahşihan, Hacılar ve Balışeyh üzerinde neden bu kadar durdu?” diye soru soruyorlarmış. Böyle bir soru olmaz. Millet buradaki belediye başkan adaylarını sevdiği için durduk. Gecenin saat dördünde kayıtsız, şartsız, bize güvenerek, AK Parti’ye güvenerek, Recep Tayyip Erdoğan’a güvenerek partimize pazarlıksız bir şekilde geçenleri yüzüstü mü bırakacaktık?

‘BİZDE VEFA VAR’TOKİ SUNGUR İÇİN YÜRÜDÜ - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Onlar kıymet bilmez. Onlarda hatır yoktur. Onlarda vefa duygusu yoktur. Biz söz verdik mi yerine getiririz. Biz yola çıktığımız arkadaşlarımızı yolda bırakmadık ve bırakmayacağız. Bunu bütün Kırıkkale’ye ve Yahşihan’a gösterdik. AK Parti’den önce Kırıkkale’de çeşitli siyasi partiler vardı. Bunların bazıları AK Parti’nin doğuşuyla birlikte yok oldular gittiler. Bazıları hala ala canlı bir şekilde İzmir’e gidiyorlar Türk bayrağı sallıyorlar, Ankara’ya geliyorlar bozkurt işareti yapıyorlar, Güneydoğu’da BDP ile işbirliği yapıyorlar. Yani al takke ve külah..!  AK Parti’nin karşısında hepsi birleşti. Bunu hepimiz görüyoruz. Ancak bizim milletle ve vatandaşla birleştiğimizin farkında değiller. Onların hepsini sandığa gömeceğiz. Bunu 30 Mart’ta göreceksiniz.

‘HİZMETLERİ ŞAHISLAR DEĞİL DEVLET YAPTI’TOKİ SUNGUR İÇİN YÜRÜDÜ - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Şuan içinde bulunduğunuz alanın eski halini biliyorsunuz. AK Parti ne yaptı? Burada ev alamayacaklara, rüyasında dahi göremeyecekleri evleri yaptı. AK Parti bu gibi hizmetleri bazı kurumlar aracılığıyla yapar biliyorsunuz. Onlar devletin memurudur. Devlet memuruna maaşını verir ve derki, “Benim yoksul, fukara ve gariban halkıma benim verdiğim hizmetleri götürün” der. Bunun da parasını kendisine öder. O arkadaşlar sadece ve sadece bu hizmeti yerine getirmişlerdir. Dolayısıyla bu hizmetleri size yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dır, TOKİ’dir, AK Parti’dir.

YAHŞİHAN BİR YILDIZ GİBİ PARLADI
Gerçekten Ahmet Sungur Yahşihan’ı bir yıldız gibi parlattı. Yahşihan’ı bir cazibe merkezi yaptı. Aynı İstanbul gibi Yahşihan’ın taşı toprağı altın oldu. Şunun da altını özellikle çizmek istiyorum. Bir ilçede ya da beldede farklı bir partiye destek verip, merkezde AK Parti’yi destekleyenleri kabul etmiyoruz. Her yerde AK Parti’yi destekleyenleri kabul ediyoruz.  Her yerde AK Partili olanlar bizim demirbaşlarımızdır ve yoldaşlarımızdır”

5 YIL SUSTUK
Yahşihan Belediye Başkanı ve AK Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur ise, Yahşihan’ın iyiliğini ve huzurunu istemeyenlerin her platformda sataşma içerisinde olduklarını dile getirerek şunları söyledi; “5 yıl sustuk. Sussan suçlu diyorlar, konuşsan haksız diyorlar. Ancak ben Cumartesi günü yapılacak mitingde her şeyi ve gerekenleri söyleyeceğim. Ben sizleri Cumartesi günü saat 14.30’da seçim büromuzun önünde yapacağımız mitinge davet ediyorum. Çünkü orada açıklayacağımız belgeler ve vereceğimiz cevaplar var.

KİMSENİN İŞİNİ ZORA SOKMADIK
İl Başkanımız bahsetti. Bu TOKİ’lerin yapılması bizim dönemimize rastlıyor. O zaman muhalefetteydik. Ancak ilçemiz sınırları içerisine böyle bir hizmetin yapılacağı ve sizlere dağıtılacağı için izin verdik. Allah’a hamdolsun ki böyle bir icraatın altına imza atmışız. Yine bu TOKİ’lerin teslim edilmesi konusunda da sizleri sıkıntıya sokmamak için çaba harcadık. Eksikliklere rağmen teslim aldık. Çünkü bir belediyenin ve belediye başkanının işi milleti zora sokmak değil, işlerini kolaylaştırmaktır. Eksikliklerini de 3 yıldır gidermeye çalışıyoruz. Geçenlerde yine burada bir toplantımız olmuştu ve orada da bir takım sataşmalar olmuştu. Ben pek fazla bu konulara girmek istemiyorum. Bizim işimiz bunları konuşmak değil, hizmet etmek.

İLÇEMİZ İÇİN YAPTIKTOKİ SUNGUR İÇİN YÜRÜDÜ - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

2011 yılı seçimlerine 6 ay kala AK Parti’ye geçiş yaptık. İyi ki de yapmışız. İlçemizdeki insanlara daha iyi hizmet etmek için bunu yaptık. O günün şartlarında AK Parti’ye geçmek gerekiyordu ve ilçemize hizmet etmemiz gerekiyordu. Çok şükür hizmet noktasında eksik kalmadık. Biz buruda yaşayan kardeşlerimizin, diğer TOKİ konutlarında yaşayan kardeşlerimizin ne talepleri olduysa imkanlar dahilinde hepsini yerine getirmeye çalıştık.

YENİ DÖNEM HİZMET DÖNEMİ OLACAK
Biz görevimizi iyi yapan bir ekibiz. Onun için Kırıkkale’de 3 defa yılın belediye başkanı ödülünü aldık. Geçmişte Yahşihan Kırıkkale’nin parlayan yıldızı olur mu? deniliyordu. Allah’a çok şükür şuan Yahşihan parlayan bir yıldız oldu. AK Parti adayı olarak girdiğimiz bu seçimlerin sonrasında Kırıkkale’miz ve Yahşihan’ımız en güzel hizmetlerden yararlanacak. Bizler ilçemiz için yapılacak hizmetleri ve yatırımları il başkanımız ve milletvekillerimizle bir dayanışma içerisinde en hızlı bir şekilde gerçekleştireceğiz”

COŞKULU YÜRÜYÜŞ
Yapılan konuşmaların ardından yerel sanatçılar sahne aldı. Sanatçılar Sungur için besteledikleri parçaları seslendirdiler. Daha sonra şenliğe katılanlar TOKİ alanı içerisinde yürüyüş yaptılar. “Sungur nerede biz oradayız” sloganları atan ve coşkulu bir atmosfer yaratan Yahşihanlılar ilçe merkezine yürümek istedi ancak Sungur, Yüksek Seçim Kurulu’nun belirlediği yasal sürenin dolduğunu hatırlatarak herkesi evlerine ve işlerine gitmeye davet etti. Yahşihanlılar bunun üzerine yürüyüşü sonlandırdı. (Haber-Foto: FATİH GENÇER)

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
0 0 votes
Haber Değerlendirme
9 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu