Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Transfer şov devam ediyor

Kırıkkale Büyük Anadoluspor, 15 Şubat’ta sona erecek olan transfer dönemi öncesinde iki futbolcuyu daha renklerine bağladı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Büyük Anadoluspor, 15 Şubat’ta sona erecek olan transfer dönemi öncesinde iki futbolcuyu daha renklerine bağladı.

İKİ TRANSFER DAHA

Lider Kırıkkale Büyük Anadoluspor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlerken transfer komitesi de boş durmuyor. Geçtiğimiz günlerde Polatlı Belediyespor’dan forvet Fatih Özaydın’ı ve Bartınspor’dan orta saha Lütfü Berk Üren’i renklerine bağlayan temsilcimiz, iki futbolcuyu daha renklerine bağladı. Transfer komitesi tarafından olumlu rapor verilen Erbaaspor’dan ayrılan orta saha Oğuzhan Baykal ve 3. Lig ekiplerinden Kemerspor’’un kanat oyuncusu Yusuf Duman transfer edildi. Transfer döneminde orta sahasını güçlendiren Kırıkkale Büyük Anadoluspor, forma şansı bulamayan Ergün Ulutaş ve Burak Tolun ile yollarını ayırdı.

RAKİBİMİZ ÇAYAĞZISPOR

Transfer de hız kesmeyen Kırıkkale Büyük Anadoluspor hafta sonunda kendi evinde oynayacağı Kırşehir Çayağzıspor mücadelesinin hazırlıklarına devam ediyor. Ligin ilk yarısında rakibini deplasmanda mağlup eden temsilcimiz yine sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. Karşılaşmaya sakatlanan Lengelo ve cezalı olan Bikoko’dan yoksun çıkacak olan temsilcimiz kadroya monte edilen yeni transferlerle işi bitirmek istiyor. Mücadele Başpınar Stadyumu’nda seyircisiz oynanacak.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x