Gündem

TROY KULLANILMASINI ŞART KOŞACAĞIZ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kudüs’te katliamlarını sürdüren İsrail’e bir tepki de Memur-Sen’den geldi. Memur Sen Kırıkkale İl Başkanı Yasin Pekuz, Memur-Sen’e bağlı 11 hizmet kolundaki tüm sendikalara çağrı yaparak üyelerinin maaş ve kredi kartlarını TROY Kart’a geçirilmesi için çağrıda bulunulduklarını söyledi.

HABER: YAKUP ÖZCAN

ÇAĞRIDA BULUNDU

Memur Sen Kırıkkale İl Başkanı Yasin Pekuz yaptığı açıklamada “Bir ayı süredir Filistin halkına yönelik İsrail Devletinin sürdürdüğü insanlık dışı saldırıların Gazze’de neden olduğu şiddetli yıkım; cami, okul, hastane gibi yerlerin doğrudan hedef alınarak çocuk, kadın demeden binlerce sivilin bombalarla ölümüne sebep olunması savaş ve insanlık suçu olmanın yanında İsrail’in soykırım amacının bir tezahürü ve son halkasıdır. Tüm dünyanın sessiz kaldığı bu soykırıma, ağır insanlık trajedisine karşı Memur-Sen ve bağlı Sendikaları tarihsel sorumlulukları gereği duyarlı davranarak her türlü adını atmaktadır. Siyonizminsponsorlarına geçit vermeyeceğiz. Tüm kamu görevlilerinin ve emeklilerinin maaş ödemelerinde kullanılan Mastercard/Visa yerine milli ödeme sistemimiz olan Türkiye’nin Ödeme Yöntemi’ne (TROY) geçilmesini KPDK’da gündeme getirmiştik.Şimdi de toplu sözleşme kazanımımız olan kamu kurum ve kuruluşları ile bankalar arasında düzenlenen maaş promosyonları protokollerinde Memur-Sen’e bağlı sendikalarımızın temsilci bulundurma hakkı kapsamında yeni yapılacak olan banka anlaşmalarında ödeme sistemi olarak TROY kullanılmasını şart koşacağız. İnsani ve vicdani hassasiyeti yüksek bir teşkilat olarak tüm üyelerimizin sahip oldukları banka kartlarını TROY’a geçirmeleri çağrısında bulunuyoruz” şeklinde konuştu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu