Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Tüfekçi, yeni dönemde uygulanacak projeleri anlattı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sulakyurt’ta idareci ve öğretmenlerle bir araya gelen Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, yeni dönemde uygulanacak projeler hakkında bilgiler verdi.

 

ZİYARETLERDE BULUNDU

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, İlçe Kaymakamı Yunus Emre Vural’ı, Belediye Başkanı  İsmail Bildik’i ve Sulakyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Fedai Akın’ı, ziyaret etti. İlçe’de bulunan Halk Eğitim Merkezini de gezen Müdür Tüfekçi çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlçede görev yapan öğretmenler ile Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda tanışma ve değerlendirme toplantısı düzenleyen Tüfekçi, önümüzdeki dönem gerçekleştirilecek yeni projeleri tanıttı.

 

SINAVLAR SORUNSUZ TAMAMLANDI

Diğer taraftan hafta sonu ve önceki gün yapılan sınavlarla ilgili bilgiler de veren Müdür Tüfekçi “Sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumları merkezi sınavı 2 Haziran’da ilköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı ise 3 Haziran’da herhangi bir sorun yaşanmadan tamamlanmıştır. Liselere geçiş sınav sonuçları 26 Haziran’da bursluluk sınavı sonuçları ise 18 Temmuz tarihinde açıklanacaktır. Sınavlarda görev yapan başta öğretmen ve idarecilerimiz olmak üzere bütün görevlilere teşekkür eder öğrencilerimize başarılar dilerim” dedi.

HABER MERKEZİ

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x