Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Tüm bölgeler gelişecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can’ın da katılımıyla Selim Özer Mahallesi’nde Kırıkkalelilere seslendi.
‘SELİM ÖZER’İ İLGİLENDİREN BÜYÜK PROJELER VAR’
Selim Özer Mahallesi için önemli projelerinin olduğunu ve bu projelerin hayata geçmesi için çalışacakların belirten AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı,  Selim Özer mahallesinin seçimde çok aktif olduğunu ve yapılacak olan projeleri hep birlikte yapacaklarının altını çizdi. Saygılı,” Her mahalle sorunlarını araştırıldık. Acil ihtiyaçlar için çalıştık belediyenin yapmakla yükümlü oldu asli görevlerini yapmakla yükümlüyüz Selim Özeri yakından ilgilendiren ve büyük sorun olan şehrin yüzde yirmisini bu bölge oluşturuyor herkes ardiyeciler sitesi üzerinde bulunan hemzemin geçitten geçiyor.  Bir yerin gelişmesi için ulaşım rahat olması gerekli, bizde burası için bir proje geliştirdik. Tren yolunu alta alacağız” dedi.
‘30 MART’TAN SONRA BAŞLAYACAĞIZ’
Tren yolunun alta alınması için çalışmalara 30 Mart’ın ardından başlanacağını ifade eden Saygılı, “ Bu bölgeye ulaşımı rahatlatacağız ve kentsel dönüşüm bu bölgede daha kolay olacak.  Bu bölgelere TOKİ’lerin gelmesini istiyoruz vekillerimizin desteği ile bunları yapacağız bir hafta zaman kaldı aynı coşkuyu 30 Marta ’da istiyoruz seçim büromuz için emeği olan çok insan var. “
‘HER ZAMAN DESTEK VERDİNİZ’
Selim Özer Mahallesi’nin her zaman AK Parti’ye destek verdiğini ve bu desteklerini yaklaşan 30 Mart seçiminde de göstereceklerini belirten Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, “ 30 Mart’ta belediye başkanı başta olmak üzere il genel ve belediye meclis üyesi Mahalle muhtarlar seçeceğiz. Bu seçim 2012’de milletin güveni ile iktidara gelen AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’ın önünü kesmek için yurt içi ve yurt dışında taş ören marifetiyle milletin ve sandıktan almayan yetkiyi sabuta etmek isteyenler var.  İnşallah sizlerin tertemiz oyunlarıyla bu oyunları 30 Mart’ta yıkacağız” şeklinde konuştu
‘HESAP BOZMA SEÇİMİ’
AK Parti olarak bayan seçmenin daha fazla olduğu ifade eden Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal İse, “Bayanların isteklerini her zaman yerine getirdik. 30 Mart’a inşallah belediye başkanı olarak Mehmet Saygılı’yı göreceğiz. Buraya gelen insanlar gönülden gelen insanlar,  bu seçim yerel seçim olmayı geçti Türkiye’nin kararını vereceği seçim. Bu seçimde 12 yılda çağ atlatan AK Parti’nin karşısında olanların hesabını bozma seçimi. Bizim vatandaşımızın sandıkları dolduracak ve kem gözle bakanların sağduyusu bir kez daha görecekler, haince oyunlara rağmen AK Parti bir kez daha belediye kazanacak”
‘OY ORANINI DÜŞÜRMEDEN SEÇİMİ KAZANACAĞIZ’
Köksal, “ Selim Özer her seçimde sonsuz destek verdi,  verdiğiniz destekler boşa gitmedi partimiz hizmet partisi eksikleri gidermek için çalışıyoruz. Mehmet Saygılı’ya destek vererek en güzel hizmetleri Kırıkkale alacak.  Üç milletvekili olarak Kırıkkale’de yüzde 63 oy aldık,  bu oy oranını düşürmeden seçimi alacağız, belediye başkanın seçtiğinizde buralar daha güzel hizmet alacak. Kırıkkale’nin hizmetlerinde devamlı destek olacağız. Bize her zaman yürekten oy verdiniz partimiz için devamlı çalıştınız inşallah bu seçimde zaferle çıkacağız” dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
4 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu