Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Ekonomi

Türkiye’de Teknikerlerin Sesi Olacağız

Türkiye Teknikerler Odası ve Konfederasyonu Çalıştayı Alanya'da yapıldı. Kırıkkale Teknikerler Derneği Başkanı Mesut Yıldırım Alanya'da Konuştu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Teknikerler Odası ve Konfederasyonu Çalıştayı Alanya’da yapıldı. Kırıkkale Teknikerler Derneği Başkanı Mesut Yıldırım Alanya’da Konuştu

Çalıştaya Kırıkkale Teknikerler Derneği Başkanı Mesut Yıldırım’da katılırken, yaptığı konuşmada “Türkiye’de Teknikerlerin Sesi Olacağız” dedi.

YILLARDIR ARZU EDİLİYOR

Alanya’da Türkiye Teknikerler Odası ve Konfederasyonu Çalıştayına katılan Kırıkkale Teknikerler Derneği Başkanı Mesut Yıldırım; “Bizim ve bizden önceki yöneticilerin, kurmayı yıllardır arzu ettiği Türkiye Teknikerler Odasının, ilk ayağı olan Konfederasyon olma çalışmalarımız, tüm illerimizin desteği ile başlamış bulunmaktadır” dedi. Meslek grupları içerisinde başta İnşaat, Makina ve Harita Teknikerleri olmak üzere, yapılan girişimler sonucunda Teknikerlerin Şantiye Şefliği hakkının tekrar kazanıldığını ve Teknikerlerin kendilerinden belge almaları halinde Şantiye Şefliği yapabileceklerini belirten Yıldırım; Kurulacak olan Federasyon ve Konfederasyonda Kırıkkale’nin de temsil hakkı olacağını Kırıkkale’de ki teknikerlerin sesini en üst perdeden duyuracaklarını dile getirdi. Yıldırım; “İkna edilmişlerle değil inanmışlarla çıktığımız bu yolda Kırıkkale’de bulunan tüm tekniker meslektaşlarımızla yoğun çalışmalar yürüteceğiz” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x