Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Şimdi Kenetlenme Zamanı

Suriye'nin İdlib kentinde haince düzenlenen hava saldırısında 33 Mehmetçiğimizin şehit olmasının ardından Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı  birlik ve Beraberlik mesajı yayımladı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Suriye’nin İdlib kentinde haince düzenlenen hava saldırısında 33 Mehmetçiğimizin şehit olmasının ardından Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı  birlik ve Beraberlik mesajı yayımladı.

Başkan Saygılı “Birlik ve beraberlik bizim dışarıya karşı gücümüzün de en büyük göstergesi olacaktır. Milletimize düşen en büyük görev tüm tahriklere rağmen kenetlenme olmalıdır” ifadelerine yer verdi.

AKLISELİM HAREKET ETMELİYİZ

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yayımladığı mesajda, “Terör örgütlerinin sınırımızdan uzaklaşması, sınır bölgelerinde yaşayan vatandaşlarımızın saldırılara maruz kalmaması ve bölge barışının sağlanması, ülkemize yönelecek büyük göç dalgalarını yerinde önlemek için başlatılan sınır ötesi harekatında şehadete erişen askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı kahraman Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum” ifadelerini kulandı. Milletçe birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, öfkemizi içimize akıtıp aklıselim hareket edilmesi gerektiğini söyleyen Başkan Saygılı, “Devletimiz en doğru kararı verecektir. Verilecek karara hep birlikte destek olunmalı. Bu birlik ve beraberlik bizim dışarıya karşı gücümüzün de en büyük göstergesi olacaktır. Milletimize düşen en büyük görev tüm tahriklere rağmen kenetlenme olmalıdır. Devletimiz görevinin başında, büyük metanetle olayı süzmektedir” diye konuştu.

CEVAP MİSLİYLE VERİLECEKTİR

Saygılı mesajının devamında “Kahraman askerlerimize yapılan alçak  saldırıya gereken cevap misli ile verilecektir. Binlerce yıllık geleneği olan devletimiz şehitlerimizin kanını yerde şimdiye kadar bırakmamış, bu saldırı sonrasında da şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacak, bayrağa uzanan elleri yerinde kıracaktır. Mehmetçiklerimiz büyük bir kararlılıkla tüm imkanlarını, canını da ortaya koyarak mücadele etmekte, onurlu bir duruş sergilemektedir. Vatansever Kırıkkaleli hemşehrilerimiz ile  birlikte bu zorlu süreçte milli birlik ve beraberlik ruhumuzu sürekli canlı tutmamız Türkiye Cumhuriyet Devletinin yanında olmamız gerekiyor. Bu vesile ile tekrar tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x